Yürüyüş arkadaşı

Merhaba doğumu yaklaşan hanımlar
Ben 34+4 haftalık oldum ve doktorum saatlerce yürümemi istedi.
Sizin de bir riskiniz yoksa doktorunuz yürüyüş yapmanızı önermiştir.
Tek başıma yürümek çok sıkıcı.

Birbirimize yürüyüş arkadaşı olalım mı?

Yürüyüş yaparken sohbet ederiz, çevremizde fotoğraf cekmeye deger bir kare gördüğümüzde burdan birbirimize fotoğraf atarız. Bugün 10 bin adım attım sen kaç adım attın deriz.

Başka ne yapabiliriz önerinizi bekliyorum.
Yürüyüş arkadaşı arıyorsaniz size mucize anne uygulaması üzerinden eşlik etmek isterim.

Yorumlarınızı bekliyorum :sparkling_heart::bouquet:

3 Beğeni

Bugün yürüyüş yaparken koyun sürü ve oyun oynayan yavru köpekler gördüm koyun sürüsunün fotoğrafını çekmeye çekindim. Onlar da spor sahasının içinden çıktılar :sweat_smile:

2 Beğeni

O kadar güzel düşünmüşsün ki. Ben yemekten sonra eşimle çıkıyorum ama sürekli çıkamıyoruz. Eşim işten yorgun geliyor. Bugün hiç çıkamadık çünkü daha gelmedi. Kendim de çıksam çabuk sıkılıyorum malum son günler başıma bişey gelirse naparım tek diye çıkamıyorum. Normal hayatımda sürekli yürüyüş yapan birisiydim zaten tempolu bi işim de vardı. Sen köpekleri çekmişsin ya nasıl özendim anlatamam. Zaten çok duygusalım :pleading_face: senle yürüyüşe başlayıp bebeğim geldiğinde de bebeğimle eşlik etmeyi çok isterim. :cherry_blossom::heart_eyes:

2 Beğeni

Harika bir düşünce :cherry_blossom: Ama eşim şu an bırakın yürüyüşe çıkmayı, tuvalete bile tek göndermiyor. Erken doğum riskim var diye sanıyor ki olduğum yerde bebek fırlayacak. Korkuyor hâliyle bir şey olur diye falan. Kendisi de işten geç geldiği için çıkamıyoruz yürüyüşe ki zaten göğüs altı kemik ağrım devam ettiği için de yarım saatten fazla ayakta duramıyorum. O yüzden doğuma kadar yürüyüş yok bana :blush: Ama yürüyüşe çıkanlarla seve seve sohbet ederim :cherry_blossom:

2 Beğeni

Olduğum yerde bebek fırlayacak kısmında istemsiz güldüm​:smile: sen dinlen bugünleri atlat bi gün dediğim gibi hep birlikte bebetolarla çıkarız belki​:heart_eyes:

2 Beğeni

Ben de hamile kalmadan önce her sabah yürüyüş yapıyordum. Düşük riskim olunca ara vermek zorunda kalmıştım sizi ve hissettiklerinizi içten hissettim. :bouquet:
Bebişlerle hep beraber yürümeyi ben de çok istiyorum. Bebekle daha guzel hatıralar birikecek diye düşünüyorum. :angel:t2:
Fikrimi beğenmenize çok sevindim. Destek görünce hep beraber yürümüşüz gibi mutlu oldum :revolving_hearts:
Teşekkür ederim

2 Beğeni

Benim eşim de öyle sanıyor. Bebek bir anda fırlayacak sanıyor. Böyle masum düşündüğünü görünce kocamı daha çok seviyorum :sweat_smile:
Ben kendi kendime çok düşünüp konuşuyorum. Keşke her hamile, gebelik sürecini doya doya yaşasa.
Yatak istirahatinde olan gebeleri uzer miyim diye çok korktum. Onlar için de yatak sürecinde sıkılmamasi için elimden gelini yapmak için de çabalıyorum.
İlk 3 ay hep yatakta olduğum için sizi çok iyi anlıyorum. Ben hep böyle yatacak mıyım diye ağlamışlığım çok oldu. Bol bol gezen hamileleri çok kıskanmıştım.
Yatak istirahatinde olup destek olduğunuz için çok teşekkür ederim :bouquet:
Çok güzel bir yüreğiniz var :clap:t2::innocent::sparkling_heart:

4 Beğeni

Benimde doktorum çok yürüyüş yap dedi ama bende oğlumu ve eşimle çıkıyorum eyer tabi yorgun olmasa yada işi yoksa

1 Beğeni

@Cansu O sizin güzel yüreğinizden emin olun :cherry_blossom: Erkekler çok masum düşünüyorlar evet. Kaçıncı çocuğu doğurursan doğur, yine düşünceleri değişmiyor :blush:

@Funda Yaaa çıkacağız tabi ya :grin::cherry_blossom::heart:

1 Beğeni

Ne güzel eşiniz size eşlik ediyormuş. Benim eşim yürümeyi sevmiyor :rofl:
O zaman eşinizle yürüyüşe çıktığınızda siz de uygun görürseniz manzara fotoğrafı bekliyoruz

Sunset Landscape GIF

1 Beğeni

Harika bir düşünce :heart_eyes: Ben de @İlknur bir gün ikna edebilirsem akşama kadar yürüteceğim ama çaktırmıyorum şuan hiç :rofl: ürkmesin ceylanımmm​:rofl::purple_heart:

2 Beğeni

:rofl::rofl::rofl: son aylarınızda harika olacaksınız

3 Beğeni

Bizim yürüyüşün sonu cigercide biter ben söyleyeyim :joy::joy:

3 Beğeni

Ahahahahahahahahahahaha :rofl::rofl::rofl::rofl: bir soluklanmak lazım tabi :stuck_out_tongue:

2 Beğeni

:rofl: ciğeri çok mu seviyorsunuz :see_no_evil:
Yoksa verilen kalorileri geri almak için mi dediniz :sweat_smile:

Yürüyüş yaparken karnımın altına sancı giriyor. Ben yurümemi engellemediği için yürümeye devam ediyorum. Sizde de yürürken sancı giriyor mu?

Bugün yürürken size hangi şarkı eşlik etti :notes:
Şuan 8 bindeyim siz kaç adım atıyorsunuz

Bugün benim yürüyüş manzaram böyleydi.

2 Beğeni

Manzaran müthiş, yerinde olmak isterdim :blush: Akşam biz de kız kardeşim ve eşimle çıkacağız yürüyüşe. Biraz da parkta otururuz dedik :grin:

1 Beğeni

@Betuesk ciğeri çok seviyor. Ben de et şiş çok seviyorum. Sivas’ta o memnun kaldığı lokantaları bana söylüyor ben de ona söylüyorum bir araya gelirsek yolumuzun sonu öyle bir yerde biter diye dedimm. :smiling_face:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :see_no_evil:
Senin için de çok güzel bir akşam olacak. :star_struck:

1 Beğeni