Doktoruma gitmeden sizlerede bi sormak istedim acaba normalmi bu durum yurumrkte zorlaniyorum karnim sanki asagda baya oyle hisediyorum misal gecengun iki basamak merdiveni cikamadim karnimi tutuyorum agri hissi oluyo baski gibi 5 aylik hamilelikte normalmi sizce bu sureklu boyle
Ayrıntılı ultrasona girdiniz mi
Yok yönlendirdi doktorum ama girmedim henüz 2li testim negatif cikti ama
Tabi bizim bişey dememiz doğru olmaz. Ama ben de alt tarafta çok baskı hissediyordum plesenta ayrıntılı ultrasonda aşağıda çıktı o yüzden sordum. Umarım bir sorun yoktur ağrılarımız geçicidir
Normal canım normal benim şeyim acıyodu hep haylada acıyo 34 haftalığım. Yatakta dönemezdim acıdan. Çnkü çocuk eahimde oluğu için rahim büyüyo. Dr kanaman olmadoğı sürece bana bişe sorma herşey normal sen hamlesin dedi . Bende dert etmedim. Hayla acıyor doğumdan sonra gidicek inşallah
Cok gecmis olsun cnm plesenta asagda olunca neoluyo mesela dokturun nededi sana ha bide ayrintili ultrasona girdin mi sen cmm .
Bnm basindan beri düşük riski vardi 3 aydan sonrada erken dogum dan supeleniyo doktorum surekli istirahat et diyo dikat tehbihliyo yani acikcasi boylede olunca korkuyo insan ister istemez
Riskli gebelik dedi. Erken doğum ya da aşırı kanama gibi problemler olabiliyomuş sanırım. İlişki yasak ağır kaldırm akendini çok yorma dedi. Onun dışında birley söylemedi. Sizin böyle bi durum olmayabilir. Sadece aşağıda ağrı ve baskı hissettiğiniz için ben de öyleydim o açıdan sordum. İçinizi ferah tutun ayrıntılı ultrasonda netleşir
Banada aynıları souledi esin annen yardim etsin iliski yasak fln filan baya trmbihledi ama bundan sundan diyr bisey demedi bnde sormadim ayrintiliya gonderdi gitmedin daha acaba gitmelimiyim sonuca gore gitmem diyodum ama
Bence gidin ayrıntılı ultrason birçok açıdan faydalı bebeğin tüm organlarına gelişimine bakıyorlar
Ben de 16+4üm bu zamana kadar başka bir doktora gidiyordum bişey demiyordu her şey yolunda sağlıklı diyordu bu defa annemin bize hamileyken gittiği yılların doktoruna gittim o da sağlıklı sorun yok dedi ama rahim ağzı yakın erken doğum riski var dedi ilaç verdi erken doğumu önleyici bu durum sanırım dediğinizle aynı şeyden bahsetti erken doğum veya düşük riski dedi ona göre bir hastane bulmam vs ama cinsel ilişki hakkında bir şey demedi ben de annem yanımda aklıma da gelmedi sormak size bununla ilgili bir bilgi verdi mi acaba
Çok geçmiş olsun hangi ilacı verdi size
Teşekkür ederim çok sağolun Decavit verdi bir de magnorm suda eritilen kapsülden bu magnezyum olarak geçiyor ama reçetede yine o durum için olduğu yazıyor ikisi bir sanırım
Anladım çok geçmiş olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
İnşallah Allah büyük çok teşekkür ederim
Kusura bakmayın yeni olduğu için henüz reçetesine bakmamıştım şimdi size söylerken bakayım dedim Decavit çeşitli vitaminler içeren ilaçmış magnorm dediğim durumdan erken doğum önleyici ilaçmış magznezyum içeriyor dediğim gibi ve sanırım benim durumum rahim ağzı yetmezliği olarak geçiyor literatürde
Oncelikle ALLAH yardimciniz olsun umarim sagsaglim alirsiniz kucaginiza bebeginizi .eger sordugunuz iliski ise evet yasakliyo sürekli zaten denemelerde yanma oluyo rahatsizlik veriyo bana afedersiniz dikat ediyoruz
Bunlardan banada verdi kulaniyorum ve kan ilaci ayriyetten
Çok geçmiş olsun tekrar teşekkür ederim
Evet demir ilacı bir kullanıyordum aynı marka bir tık daha vitamin folik asit içeren formülünü verdi fakat bana neden ilişki hakkında bir bilgi vermedi bilmiyorum. Ben sadece bazen belirli kasık ağrıları çekiyorum onun da normalde de afedersiniz içine bırakılan spermden dolayı kasılma olduğu söyleniyor çok yeni yeni bazı pozisyonlar rahatsız ediyor beni ama genel olarak zorlanmıyorum bilmiyorum ne yapsam ama en azından dikkat etmem gerek sanırım. Çok teşekkür ederim bu arada ilk gebeliğim aslında plansız oldu uzun bir süre düşünmüyordum ki şimdiki aklım olsa dört elle dikkat ederdim her şeyi düzene sokmadan olmazdı yeni de evliyim ama bu duygu insanın içine girince atamıyor işte endişe ediyor bişey olacak diye. Sizin de Allah yardımcınız olsun cümlemizin inşallah