Yumurtlama kanaması mi yaşadım

Merhaba hanımlar . 21 yaşındayım 18 yaşında evlendim ve 1 ay sonra hamile kaldım . Sonrasında bebeğim 7 aylıkken tekrar hamile kaldım ama kürtaj oldum ondan sonrasında adetlerim kısa sürmeye başladı kürtaj olalı 16 ay oldu . Tekrar Bebek deniyoruz ama takvim hesabına göre asla uymuyordu . Adet dongum genelde 30-32 gün arası düzenli olur . Normalde 5 gün dolu dolu olurdum ama artık 2-3 gün oluyorum sonra 8.gune kadar lekelenme şeklinde devam ediyor ya da ben öyle saniyorum . 24 ağustosta ilk adetimi oldum 25 agustosa kadar sürdü ve 26 ağustosta siyaha yakın kahverengi kanamam oldu bitti 28 ağustosta adetim bitti diye ovulasyon testi yaptım ve koyulaşmaya başlamıştı ama ben yinede ovulasyon testi yapmaya devam ettim ayın 31 ine kadar ve 31 inde en koyu hale geldi test . Bende o gün test yapmayi bıraktım ve 31 inde 2 sinde 3 ünde ve 5 inde denedim . Sizce ben gerçektende yumurtlamis olabilir miyim yoksa ovulasyon testi yanlış çıkmış olabilir mi

Anladığım Kadarıyla 2 gün sürdü adetiniz kesildi? Gebelik Testi yaptınız mı?

Ovulasyon Testlerinin yanıltma payı var tabiGebelik Testlerindede olduğu gibi. Bazen benimde aybaşım 3 gün sürüp azalırdı.

Ama normalinde Aybaşı ilk gününden sayarak 13 14 gün yumurtlama olur. Yumurtladığını kesin söylüyemem canm. Herşey gönlünce olsun

Evet bu ay adetim gerçekten tuhaftı test yaptım negatifti yapay zekaya ve başkalarına da defalarca sordum ama yanilmaz diyorlar kafam Allak bullak oldu