Yükselen burç

Omur uzatma konusunda emin miyiz fjsbshalshaksh

1 Beğeni

Benimde adete göre 1 Eylül ama bebem 4 gün önden geliyo 27 ağustosa mi ne denk geliyo :joy:

Aşk olsun törpü müyüz :joy:

Sus sus benim de oyle hastane kagidinda agustos yazdikca sinirlerim zipliyor :rofl:

Acabaa hahhah bilemedim,:smiley:

Kız ne fark eder sonuçta başak burcu​:partying_face::partying_face:

Kız dua et aslan değil aman aman :joy::joy:

Aşk olsun :joy::joy:

Çevreye sormak lazım bize göre öyledir haha

Öf​:face_exhaling: Allah korusun zey :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: inşallah 1 eylulde dogururum saglikla ve normal bir sekilde tek avazda amin :palms_up_together:t2::see_no_evil::face_with_hand_over_mouth: aslan burcu arkadaslardan ozur dilerim anam bile aslan ama anlasamiyoruz olmuyor olmuyor aslan burcu ile :rofl::rofl:

Benimde anam aslan gaciyi çok severimde aslan işte benim ablam da aslan eniştemde aslan daha kötüsü eşimin halası aslan biz aslan burçları şöyleyiz biz aslan burçları böyleyiz diye geziyo ortada aman aman tüüüğğg tüüüğğ :joy::joy:

2 Beğeni

Ben de liderlik yapim yok ama kontrolcuyum hersey benim agimdan cikarsa sinirleniyorum annemde de liderlik huyu var orda catisiyoruz bazen :rofl::rofl:

Ne burcu olursak olalım er yada geç annemizde kızdığımız huylar bizde de oluyor :melting_face:

Valla ben şey bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık bana dokunursa ama vay haline :joy::joy::joy:

He yav yetiştirme çünkü hanımlar bizde anne olcaz ben biraz annemi anlamaya başladım siz bı de anne olunca görün :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Aynen yetiştirilme illa ki etkiliyor kaçarı yok yani. Eğlenceli ana olursun sen :partying_face::partying_face:

Kafamda huniyle foto atarım ben buraya yazın bunu :joy::joy::joy:

Hayırr olumsuz şeyler noo :person_gesturing_no:t2:

Yok kız en kötü evin anası ağlar ben yavruma bakarım :joy: sonra başak burcu titiz düzenli kocam kafayı yer :joy:

Rahatsız oluyorsa toplar sonuçta bebesii