Kızlar hamilelikte kişisel bakım zor oluyor malum gobisler sistigi için tür dökücü krem kullanan var mı aranızda
@ikikızannesi merhaba tabi ki sizde kendi doktorunuza danışın ama genel olarak içerdiği kimyasallardan dolayı tüy dökücü kremler önerilmiyor
Özellikle göbekteki tüyleri nasıl almalıyız onu merak ediyorum. Hindistan cevizi yağı kullandım çatlak olmasın diye ve tüylenmesi arttı. Lazere gidiyordym azalmıştı aslında. Şimdi jilet vurmak istemiyorum ağda krem lazer gibi birşey de bebek varken cesaret edemem. Nasıl olacak ki
Şimdilik makasla kes doğurunca dökülüyor benim öyle oldu.
Ağda yapıyorum
Sey de yapılabilir eger evde makinaniz varsa ya da esiniz tras makinasi onunla kisaltabilirsiniz ben aciyacak ve kendimi kasacagim korkusuna epislasyon aletinin tuy kisaltma basligini kullaniyorum
Tüy dökücü kesinlikle kullanma aşırı kimyasal bence zararı dokunabilir. Benim şu an çok göbeğim yok hala görebiliyorum aşağıyı ama yinede jilet kullanıyorum şuan. İnşallah doğumdan sonra yine ağda rutinime dönücem. Şu an habire kontrol olduğu için ağdaya kadar bekleyemiyorum malesef. Doktora öyle gitmeye utanıyorum.
Göbüşüm şiş olmasına rağmen kendim Venüs jiletle aynanın karşısında temizlendim ben Tüy dökücü kremler daha sert ve çabuk çıkarıyor diye biliyorum sanki