Yerinde durmayan Cinsiyet

Kızlar şimdi sizden fikir isteyeceğim kafam çok karışık 11 . Haftada doktorum erkek dedi cinsiyeti için 20.haftada yine erkek dedi 23. Haftada ayrıntılı da doktor bacakları kapalı ama kıza benziyor dedi Sonra doktoruma haber yolladım böyle dediler diye 28. Haftaya kadar alışveriş yapmasın 28. De gelsin dedi 28 .de gittim bacakları kapalı dedi bir dahaki ne bakarız.yani şuraya kadar bebeğim net erkek gibi çünkü iki kere erkek görüldü.Sadece kıza benzetildi bacakları kapalı halde 32+2 de doktora gittim . Dediği cümleleri söylüyorum.Gel seni sarı ve beyaz renk alışverişden kurtaralım.Sana ne demiştim dedi ben erkek demiştiniz dedim.O ara ekranı inceliyor şu an erkekden uzaklaşıyorum dedi.Gel beraber bakalım dedi ekranı gösterdi bacak arası açık şekilde sayıyorum dedi bir iki üç çizgi kız bebek dedi.simdi sorum şu çok heyecan yaptım 9. Yaşında bir oğlum var ikincide oğlandi şu haftaya kadar şimdi kızı duymak çok sevindirdi şu saaatten sonra değişir mi cinsiyeti kabul etmelimiyim hala inanamıyorum

2 Beğeni

Ayyy ne kadar tuhafff 20. Haftalarda falan çıkıntı görmüş müydünüz acaba :pray:

20 haftada erkek dedi ama çıkıntı olduğunu 11. Hafta söylemişti direk erkek diyince bende daha kurcalamadim küçük bir haftada değildi.hastahane çantamizi bile yıkayıp utuleyip hazırlamıştım şu an sil baştan yapıyorum yeniden hastane çıkışı biberon falan alacağım en azından maviler değişecek :sunglasses:

Bende de çıkıntı gördük iki kez eşya almaya başladım ama değişecegini sanmıyorum ben :see_no_evil:kendimin

Bende hiç sanmıyordum o kadar da emindim​:see_no_evil:

1 Beğeni

Ultrason resimlerinde çıkıntı varmıydı acaba ?

Aynen ultrason resimleriniz varmı çıkıntı belli şekilde varsa atar mısınız

Bacak arasını bu şekilde gördük kız dedi 2 doktor da kız dedi değişir mi acaba ?

1 Beğeni

Kaçımcı haftada dedi

Çıkıntı yok sizde kız benizyor aynen

15 16 17 3 hafta peş peşe gitmiştim

1 Beğeni

Kız gibi sizin bende böyle bacak arasında çıkıntı baya belliydi

ikizlerimin bacak arası sizce ?

Eşya almaya başladım da korkuyorum da erkeğe döner diye sil baştan herşey :smiling_face_with_tear:

Şu an attığım ultrason 32. Haftada değişip söylenen kız burda neresini çekmiş acaba ben resimden hiç. Bişey anlamadım

Evet bende

Benim erkek dendi bende e bebek indirimlerinden baya şey aldım valla genelde kız daha çok karışıyor ama genelde devlete gidenlerde duydum ben karışıklık . İndiirimden alın yine bence diğerleri için bi randevu daha bekleyebilirsiniz :innocent:

İlk özele gittim kız dedi sonra 10 gün içinde tekrar gittim tekrar kız dedi devlete gittim kız olduğunu söylemedim sonra devletteki de kız dedi :slight_smile: bakalım bu hafta bida gidicem araştırma ya profosöre :slight_smile: oda kız derse artık alışverişe devam

2 Beğeni

Bende çok emindim 8.ayda sürpriz oldu haftaya gidecem tekrar bakalım durum nedir​:heart_eyes:

Benimde bebeğim Şuan kendini göstermiyor 17. Haftadayız bugün doktor uzaktan erkek gibi duruyor dedi göremediği için net birşey söyleyemedi ama kemik yapısından falan belli olmaz mı bebeğin cinsiyeti sanki öyle birşey duymuştum