Yere düşmek

Kızlar merhaba biraz önce duş alırken oturduğum sandalye altımdan kaydı ve direkt popo üstü düştüm sandalyede sırtıma çarptı hafif ağrı belime vurdu ama kanama vs. Yok bi şey olmamıştır değil mi ?

1 Beğeni

Ağrın falan yoksa bişey olmaz canım​:innocent:

Ağrın ve s olursa geçmez ise, acile gide bilirsin.

1 Beğeni

Ayy çok geçmiş olsun şiddetli bi ağrın yoksa bişey olmaz Allahın izniyle ama ağrın devam ederse bi acile görün hem için de rahatlar :heart:

1 Beğeni

Agrin ,kanaman yoksa bir şey yoktur insallah canim sandalye carptigi icin sirtin agriyordur .Dinlen iyice kac haftalik bebeğin?

1 Beğeni

Doktorunun numarasi varsa iletisime gec istersen .

14 haftalık şöyle ağrım yok diyemiyorum çünkü ağrım gebeliğin başından beri var kaşık ağrısı ama düşme ile oluşmadı hep var yani belimde de ağrı var sadece azcık ağrı şiddeti arttı o kadar heralde popomdaki kemik incindi

Geçmiş olsun canım

Kanaman şiddetli ağrın vs olmazsla hiç bir şey olmaz kaç haftalık hamilesiniz bu arada ama sıcağı ile ağrıyı hissetmiyor olabilirsiniz isterseniz bir acile muayene olun

1 Beğeni

Bir şey olacağını sanmıyorum. 8 haftalık hamileyken 7 basamak merdivenden sırt üstü kayıp çok kötü düşmüştüm, tam da doktor kontrolüne giderken olmuştu. Doktorum karına aşırı sert darbe almadığın sürece bebeğe hiçbir şey olmaz demişti

1 Beğeni

Yok çok şükür geçti ağrım eski ağrılarım tabi kaldığı yerden devam :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Aynı olay bugun benimde başıma geldi yan popo üzerine düştüm bende 13 haftalığım sizde bir sorun oldu mu kontrol amaçlı doktora gitmeliyim acaba? Kanama ağrı falan yok bilgi verir iseniz sevinirim

1 Beğeni

Kiz nazarmi ya bende dustum bu ara herkes dusuyor iyiki belime gelmedi benimde popomda kocaman morluk oldu iyiki gelmedi belime

1 Beğeni

Bele gelmedigi surece bissy olmaz agrinda yokmus zaten

O an ki korkuda başka hafta olarakda erken olunca, siz düştükten sonra kontrole gittiniz mi

Bende ilk kontrolümü oldum 6 haftalık qebeliğimi öğrendim tahlillerimi verdim wc ye tekrar el yıkamaya qittim ve ayaqım kayarak sırt üstü hoplayarak düştüm :see_no_evil: ama şok oldum ordakiler saolsun yardmcı oldular falan 1 hafta aqrıdı vücudum ama şükür birşey olmadı öyle tutundu yawrucum kanama ve şiddetli aqrı yoksa içinizi ferah tutun

1 Beğeni

Bu yorumunuz ayrı rahatlattı yaklaşık bir saatten fazla oldu süre eşimde evde değil şuan içimdeki endişe beni yedi bitirdi :face_with_hand_over_mouth: kanama olsa başlasa en azından şimdiye ufak tefek sinyaller olurdu galiba yada düştüğüm an başlardı bir saat gibi bir sürede birşey olmadığına göre artık endişemi atmam lazım

1 Beğeni

Aynen bencede rahat olun Allahın izniyle birşey olmamıştır saqlıkla qelsin bebiş :smiling_face_with_three_hearts:

Amin inşallah rabbim tüm bebekleri korusun inşallah

1 Beğeni

Yok çok şükür geçti gitti gitmedim doktora sende korkma

Aynen gittim canim sukur yoktu bisey zaten kalcam degmisti belik degil

Canik aynen daha bisey olmaz beline ve karnina gelmedigi surece olmaz bisey zaten 6 saat olmus sen mesaj atalim bisey yok demi

1 Beğeni