Merhaba lohusalar, yenidoğan bebeginiz ile neler konuşuyorsunuz? En çok ne zaman konuşuyorsunuz?
Genellikle gündüzleri uyumuyorken surekli onu sevdigimi söylüyorum, ninni söylüyorum aklima baska bir sey gelmiyo cunku
Ben de kafamdan şarkı uyduruyorum. Papucu yarım şarkısını söylüyorum. Annem çok güzel konuşuyor. Gelecekte yapacaklarını anlatıyor. Ben sohbetlerini biraz özeniyorum. Bu kadar yorgun ve bitkin olmasam daha güzel hizmet ve bakım sunabilirim
Acemilikte olur boyle diye düşünüyorum ben cunku bir kac gundur konusmaya basladim yoksa aklimin kiyisinda bile yoktu ayrica haklisin ben her firsatta uyumayi düşünüyorum mesela
Ablasıyla beraber neler yapacağımızı konuşuyorum. Onu çok beklediğimi konuşuyorum. Şarkılar söylüyorum ve en çok dikkatle dinlediği şarkı da küçük kurbağa şarkısı. Bugün bunu söylerken gülümsedi direkt kocaman yüzüme bakarak Uyandım mı karnı da toksa çok uzun uyanık kalıyor. Onunla sürekli konuşuyorum. Dedikodu bile yapıyorum
Çok etkilendim
Benim arkadaşım hep anlatırdı çocuğun altını temizlerken bile her yaptığı aşamayı anlatıyormuş sürekli her yaptığı şeyleri anlatıyormuş çocuğa şuan çocuğu gerçekten o kadar çok bilgili ve zeki ki anlatamam.
@Glsh887 Hah işte ben de ondanım Rüya’da da altını değiştirirken her an ama her an mahremiyet bölgelerini sayardım hep. Dillenmeye başladığında onun popişini sevmek isteyen olduğunda ‘Orası benim özel bölgem, dokunma’ diyordu. Hala da öyle. Eylül’e de yapacağım az kendime geleyim de
@NURAN Kendine arkadaş doğurmuşsun.
Ben karnimda sohbet ediyorum his edirem ki duyur benim diyorum annem sebirli ol az kaldi kizimda harekrt ediyor oyle dediyim zaman dogandada bol bol sohbet yaparik insallah
@FidanUğur ben karnımda çok konuşamıyorum ya bi oğluşum diyorum nasılsın ki acaba diyorum sana ciciler alcaz diyorum başka birşey gelmiyor aklıma. Bazende namaz kılarken onları anlatıyorum bu şu vakit şu kadar rekat kılcaz diye
@FidanUğur Valla öyle
Bebeğiyle söhbet edenler varmı?
Artık sesimi duyar duymaz auuuu dediği için her an sohbet halindeyim
Ben de varım
Kızlaarrrr burda mısınız size birşey sormak istiyorum
Mucize bebek uygulamasında daha çok lohusa vardır dimi.dogum yapanlar o uygulamayi indiriyor