Yeni yılda ilk defa anne olacaklar🥰

Nasıl hisler içindesiniz​:smiling_face_with_three_hearts: Heyecanlı mısınız​:smiling_face_with_three_hearts:

9 Beğeni

Çokk heyecanlıyım tarifi cidden yok. Bazen hamile olduğuma bile şaşırıyorum ne ara büyüdüm evlendim hamileyim diye çok şaşırıyorum . Benim içimde hala çocukluk özlemi var, içim çocuk gibi. Bazen gerçekten benden bir bebek çıkacağına inanamıyorum. :heart_eyes:

7 Beğeni

Bende öyleyim çok heyecanlıyım çok mutluyum bir şey hayatıma girecek ve ömür boyu beraber olacağız benim karnımda hareketleriyle beni heyecanlandıran şey yürüdüğünde ilk kelimesinde beni heycanlandıracak o yüzden çok mutluyum biraz endişe var yapabilirmihim diye rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

3 Beğeni

Bende çok heycanliyim :smiling_face_with_three_hearts::heart: En çok merak ettiğim doğunca bebek anneyle ilk buluşması ilk sesini ağlamasını duymam​:heart: O anı çok merak ediyorum. Birde hayırlısı ile büyüdüğünde anne diye seslenmesi​:face_holding_back_tears: önceleri dışarda yada yakınlarımin bebeklerini çocuklarını sevdim ,yeğenimi . Şimdi kendi bebeğimi beklemek daha karnimdayken bu kadar sevmek ,dünyanın acısını çekerken bebeğim inşallah iyidir demek çok farklı duygu :face_holding_back_tears: Rabbim hakedip isteyen herkese nasip etsin inşallah :heart:

1 Beğeni

Ben heyecanlıyım oğlumla birlikte ilk yeni yılımız :innocent: geçen yıl bu zamanlar anne karnındaydı ne güzel günlerdi :smiley:

3 Beğeni

Bu duyguyu çok merak ediyorum çok heyecanlıyım :heart::heart::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together: @Cansu

2 Beğeni

Eylülle ilk yeni yılımız… 4 kişi olarak girecek olmak çok mutlu ediyor ama biraz da farklı hissettiriyor bana :smiling_face_with_tear:

Happy Dance GIF by Xbox

2 Beğeni

Anne babamin 2. Torunu olacak bende ilk defa yeni yıla yalnız girmeyecem hayırlısı ile hep hayalini kurduğum evladimla girmiş olacam inşallah hayırlısı ile​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart::heart::heart::heart:tarifi yok mutluluğun

3 Beğeni

Lisa Simpson Hug GIF by The Simpsons

3 Beğeni

@Mucizebebek2023

2 Beğeni

Bende çok heyacanliyim Zaman nasil gecdi anlamadım Simdi artık gün sayiyorum resmen İnşallah Hepimiz saglikla kucagimiza Alalim Bebislerimizi artık bisey kalmadı heyacan Ve birazda korku var ne yalan söyləyim :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin bizlere :smiling_face_with_three_hearts:Bende heyecan korku sevinç herşeyi aynı anda yaşıyorum :smiling_face:

:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Heyecan kaygı… tüm duygular bir arada ilk kez bu kadar duyguyu aynı anda yaşıyorum sanırım karmaşık tarifi zor ama eşsiz birşey

1 Beğeni

Çok dua ediyorum Rabbim isteyen hakeden tüm kadınlara nasip etsin inşallah :heart::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together: Annelik duygusunu gerçekten hisseden kadınlara

2 Beğeni