Nasıl hisler içindesiniz Heyecanlı mısınız
Çokk heyecanlıyım tarifi cidden yok. Bazen hamile olduğuma bile şaşırıyorum ne ara büyüdüm evlendim hamileyim diye çok şaşırıyorum . Benim içimde hala çocukluk özlemi var, içim çocuk gibi. Bazen gerçekten benden bir bebek çıkacağına inanamıyorum.
Bende öyleyim çok heyecanlıyım çok mutluyum bir şey hayatıma girecek ve ömür boyu beraber olacağız benim karnımda hareketleriyle beni heyecanlandıran şey yürüdüğünde ilk kelimesinde beni heycanlandıracak o yüzden çok mutluyum biraz endişe var yapabilirmihim diye rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Bende çok heycanliyim En çok merak ettiğim doğunca bebek anneyle ilk buluşması ilk sesini ağlamasını duymam O anı çok merak ediyorum. Birde hayırlısı ile büyüdüğünde anne diye seslenmesi önceleri dışarda yada yakınlarımin bebeklerini çocuklarını sevdim ,yeğenimi . Şimdi kendi bebeğimi beklemek daha karnimdayken bu kadar sevmek ,dünyanın acısını çekerken bebeğim inşallah iyidir demek çok farklı duygu Rabbim hakedip isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben heyecanlıyım oğlumla birlikte ilk yeni yılımız geçen yıl bu zamanlar anne karnındaydı ne güzel günlerdi
Bu duyguyu çok merak ediyorum çok heyecanlıyım @Cansu
Eylülle ilk yeni yılımız… 4 kişi olarak girecek olmak çok mutlu ediyor ama biraz da farklı hissettiriyor bana
Anne babamin 2. Torunu olacak bende ilk defa yeni yıla yalnız girmeyecem hayırlısı ile hep hayalini kurduğum evladimla girmiş olacam inşallah hayırlısı iletarifi yok mutluluğun
Bende çok heyacanliyim Zaman nasil gecdi anlamadım Simdi artık gün sayiyorum resmen İnşallah Hepimiz saglikla kucagimiza Alalim Bebislerimizi artık bisey kalmadı heyacan Ve birazda korku var ne yalan söyləyim
Allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin bizlere Bende heyecan korku sevinç herşeyi aynı anda yaşıyorum
Heyecan kaygı… tüm duygular bir arada ilk kez bu kadar duyguyu aynı anda yaşıyorum sanırım karmaşık tarifi zor ama eşsiz birşey
Çok dua ediyorum Rabbim isteyen hakeden tüm kadınlara nasip etsin inşallah Annelik duygusunu gerçekten hisseden kadınlara