Yeni yılda doğum yapmak istiyorum.sezeryanla doğum benimki 31mart son adet tarihim ama 30araliga denk geliyor doğum ne yapmak gerek yeni yılda doğması için iki gün için bebeğimin bir yaşı büyük olacak sizce ne yapayim
2024 doğumlu olsun mu istiyorsunuz? Özel hastaneyd gidiyorsanız önden talep oluşturun yani doktora gittiğinizde görüşünüzü belirtin. Bazen bebekler 37 hafta bile zor dururken kimi bebekler de sonduza kadar anne karnında durmak istiyor. Galiba bebek karar verecek gibi duruyor
İlk bebeğinizmi? Eğer hamileliğinizde bir risk yoksa bebek geç gele bilir. İlk gebelikde bebek geç gele biliyormuş. Eğer hamilelikte bir risk yoksa. İnşallah istediğiniz gün de doğumunuz gerçekleşir @Karamsar.47
Benimde 40 hafta dolarsa 14 ocak önceden gelmeyi tercih ederse aralık sonları olabilir ve ben de buna birazcık takılıyorum ama hayırlısı olsun o ne zaman gelmek isterse sağlıkla gelsin de
Benimde 13 Ocak en azından 1 Ocak ve sonrası gelsin erken gelecekse de diye istiyorum ama bebeğin kararı tabi
İnşallah umduğunuz zamanda güzel doğum gerçekleşir @Gamze_06
Benim Bebekde 15 Ocak İnşallah Ne zaman geliyor gelsin esas sağlıkli Gelsinlerde Yeter bize Sezaryan olunca 2 hafta flaan erkən Goturuyolar Siz kendiniz doğum Yapmak istiyorsaniz o zaman Bebek ne zaman canı gelmek istərsə o zamanda gelir canim Ne fark eder Yeni yılın İlk nenesimi olsun istiyorsun Annesi Bende sezaryan olucam o zaman 2 hafta önden goturlunce Ocak Ayının 5 Olucak Benim için fark etmiyor Kaci olucaq Sağlıkli olması önəmli İnşallah hepimiz.sag salım.Alalim.kucagimiza inşallah
3cu sezeryanim olacak 2ci sezeryanimda 40haft 3gun bekledim sancım olduğunda gittim az kalsın bebek doğuyordu doktorlar izin vermedi sezeryan hep sezeryan dediler
Yaa sezaryen sonrası normal doğumu destekleyen doktorlar var aslında
Burda yapmıyor lar sezeryan lüks diyorlar
Daha once bu konuyu konuşmuştuk bugün kimler doğum yapıyor
6 ocak görünüyor 40 hafta 6ocakta dolucak her an da gelebilir tabi