Merhaba anneler nasılsınız
Bebeğinizin ilk kıyafetlerini yıkadınız mı?
O mis gibi kokuyu koklamak nasıl bir duygu?
Hadi ipte asıli olan ilk defa yıkanmış bebek fotoğrafları gelsin mi?
Ben hala yikamadim,ve alisverisimide tam tamamlamadimHer seyini aliyim oyle yikiyip utuluycem.Son ayda yapmayi dusunuyorum,temmuz sonlari gibi.Beni Uni babynin sıvı deterjanini kullandim ilk oğlumda,bu oğlumdada İnsAllah onu tercih edicem.Bebek kokusu zatən çok guzel oluyor,ama bu deterjaninda cok bebeksi bi kokusu var,paha olmasa kendi elbiselerimide onunla yikarim
Eşime ben yine fikrini sordum. Bebegin ilk kıyafetlerini beraber yıkayalım mı beraber asalım mı dedim. Çok sevindi. Biz pazar gününü bekliyoruz inşallah hava yağışlı olmaz da cabuk kurur
Çok eğlenceli anınız olurBebeğin ilk elbiselerini dışarıda kurutma istersen.Kapali balkonda falan ser kurusun.Yada disarida sereceksen uzerine mutlaka ince biseýler ser.Ben oyle yapdim yine oyle yapicam.Toz veya böcek konmasin diye oyle yapmisdim.Utuledikden sonrada direk katlama,acik ser 1-2 saat sonra katla,utulediysen posete falan kapali yere koyma sararma yapiyor,sandık kokusu geliyor
Üstünde asma yaprakları var olur mu?
Her seferinde üstüne ne örtebiliriz ki o zaman da geç kurur
Evin içinde de kurumak bilmez o zaman daha çok toz olur.
Burası bazen çok sıcak oluyor 1 saat içinde kurur diye düşünüyorum
Bir saat içinde gelen toz bebeğe zarar etmez her halde
Ayy evet yıkandı ama annemde bende diyil
Oyle kalin biseyler sermedim uzerin,metreyle alinan sargız bezleri varya ondan atdım ben çabukta kuruyor.asma yapraklari varsa toz olmaz ama bocek falan ola bilir.
Ben hic bisey almadım daha
Bir de bunları yıkayınca ipe asınca çek
@Betuesk gibi aglayacam şimdi
çok tatlılar inşaAllah sağlıklı olur bebişlerimizin hepsi giyer
işte beklediğim fotoğraf buydu
Balkonunuz da çok güzelmiş
Teyzesii çok teşekkür ederiz sancılarım başladı yavaş yavaş üstünde de çekerim inşallah kıyafetlerini
Bebiş annesini özlemis
Ben bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülerken kesin ağlarım ya. Dolabını hazırlarken hele oyyyyy
@Funda Hadi gelsin mi bebiiiişşş. Vallahi göbek atarım hastane koridorunda
Tezesi çok sabırsızız bende bebişim de hahaha sağlıkla gelsin hepimizin yavruşları birlikte göbek atalım vallahi
Duygusal olmanı çok sempatik buluyorum.
Bence seni daha da tatlı yapıyor