Yeni mevsim yeni hamişler 🎊

Merhaba hanımlar aranızda hamileliğini yeni öğrenmiş taze hamişler var mı tanışalım hoşgeldin diyelim :innocent:

8 Beğeni

Yeni hamişler nerde :innocent: tanışmak istiyorum :smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba​:cherry_blossom::cherry_blossom::blush::blush:

2 Beğeni

Merhaba hayırlı olsun :innocent::confetti_ball::bouquet: ben cansu, eskişehir’de yaşıyorum 29 yaşımdayım yeni doğum yaptığım için henüz hamile degilim :grinning: sizin güzel müjdenizi aldım çok mutlu oldum. Sevdiklerinize mujdeli haberi nasıl verdiniz :innocent:

3 Beğeni

@Öyleişte @Nagis.94 hanımlar da taze hamiş :star_struck: başka kim taze hamiş hadi burda buluşalım tanışalım :rose:

1 Beğeni

@Cansu merba ben 29 yasindayim ilk hamileligim izmirde yasiyorum teşekkürler :two_hearts::palms_up_together:

2 Beğeni

Ben 20 martta doğum senin doğum tarihin ne? Biz izmire balayına gitmiştik şirince, sığacık çok beğendik. İzmirin belediyesi de hamilelere çok güzel hizmet veriyor. Çok güzel bir şehirdesin çok sevindim :star_struck:

@Cansu ben 94 kasimliyim yeni gelin geldim buraya istanbuldan ciglide oturuyorum 5 ay olcak evleneli

1 Beğeni

Hayırlı olsun biz de 2 yıllık evliyiz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni

@91023 hanım da aramıza katıldı başka taze hamiş var mı :star_struck:

Ultrason fotoğraflarınızı atarsanız cinsiyet tahmini yaparız :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Herkese merhaba :rose: Bende 3. bebegime hamileyim. 1 kızım 1 oğlum var ve 26 yasımdayım :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz @ElfB :purple_heart: Ooo genç annesiniz siz de maşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Kaç yaşlarındalar çocuklar ? Şimdi kaç haftalık hamilesiniz ? :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederiim hosbuldumm :smiling_face: Oğlum 3 bucuk, kızım 2 yasında şuan da da 1 aylık gebeyiim. Sizgebe misiniz yoksa dogum yaptınız mı

2 Beğeni

2 kız çocuk annesiyim ben de. Rüya 4 buçuk yaşında, Eylül henüz 2 buçuk aylık. 10 gün sonra 3 aylık olacağız inşallah :pray::blush:

1 Beğeni

Merhaba @ElfB hoşgeldiniz :rose: gebeliğiniz hayırlı olsun :heart::star_struck:

Başka taze hamiş var mı?

Müjdeli haberi yeni alan hamişler nasılsınız

1 Beğeni

agustosun 20 sinde evlendim 26 sinda hamile kaldim hem 16 haftalik hamileyim hemde yeni evliyim​:heart_eyes::grin::grin:

2 Beğeni