Yeni mevsim yeni hamişler 🎊

Merhaba hanımlar aranızda hamileliğini yeni öğrenmiş taze hamişler var mı tanışalım hoşgeldin diyelim :innocent:

Yeni hamişler nerde :innocent: tanışmak istiyorum :smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba​:cherry_blossom::cherry_blossom::blush::blush:

Merhaba hayırlı olsun :innocent::confetti_ball::bouquet: ben cansu, eskişehir’de yaşıyorum 29 yaşımdayım yeni doğum yaptığım için henüz hamile degilim :grinning: sizin güzel müjdenizi aldım çok mutlu oldum. Sevdiklerinize mujdeli haberi nasıl verdiniz :innocent:

@Öyleişte @Nagis.94 hanımlar da taze hamiş :star_struck: başka kim taze hamiş hadi burda buluşalım tanışalım :rose:

@Cansu merba ben 29 yasindayim ilk hamileligim izmirde yasiyorum teşekkürler :two_hearts::palms_up_together:

Ben 20 martta doğum senin doğum tarihin ne? Biz izmire balayına gitmiştik şirince, sığacık çok beğendik. İzmirin belediyesi de hamilelere çok güzel hizmet veriyor. Çok güzel bir şehirdesin çok sevindim :star_struck:

@Cansu ben 94 kasimliyim yeni gelin geldim buraya istanbuldan ciglide oturuyorum 5 ay olcak evleneli

Hayırlı olsun biz de 2 yıllık evliyiz :smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ederim

@91023 hanım da aramıza katıldı başka taze hamiş var mı :star_struck:

Ultrason fotoğraflarınızı atarsanız cinsiyet tahmini yaparız :smiling_face_with_three_hearts:

Herkese merhaba :rose: Bende 3. bebegime hamileyim. 1 kızım 1 oğlum var ve 26 yasımdayım :smiling_face_with_three_hearts:

Aramıza hoşgeldiniz @ElfB :purple_heart: Ooo genç annesiniz siz de maşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Kaç yaşlarındalar çocuklar ? Şimdi kaç haftalık hamilesiniz ? :blush:

Teşekkür ederiim hosbuldumm :smiling_face: Oğlum 3 bucuk, kızım 2 yasında şuan da da 1 aylık gebeyiim. Sizgebe misiniz yoksa dogum yaptınız mı

2 kız çocuk annesiyim ben de. Rüya 4 buçuk yaşında, Eylül henüz 2 buçuk aylık. 10 gün sonra 3 aylık olacağız inşallah :pray::blush:

Merhaba @ElfB hoşgeldiniz :rose: gebeliğiniz hayırlı olsun :heart::star_struck:

Başka taze hamiş var mı?

Müjdeli haberi yeni alan hamişler nasılsınız

agustosun 20 sinde evlendim 26 sinda hamile kaldim hem 16 haftalik hamileyim hemde yeni evliyim​:heart_eyes::grin::grin: