Merhaba hanımlar aranızda hamileliğini yeni öğrenmiş taze hamişler var mı tanışalım hoşgeldin diyelim ![]()
Yeni hamişler nerde
tanışmak istiyorum ![]()
Merhaba![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba hayırlı olsun ![]()
![]()
ben cansu, eskişehir’de yaşıyorum 29 yaşımdayım yeni doğum yaptığım için henüz hamile degilim
sizin güzel müjdenizi aldım çok mutlu oldum. Sevdiklerinize mujdeli haberi nasıl verdiniz ![]()
@Cansu merba ben 29 yasindayim ilk hamileligim izmirde yasiyorum teşekkürler ![]()
![]()
Ben 20 martta doğum senin doğum tarihin ne? Biz izmire balayına gitmiştik şirince, sığacık çok beğendik. İzmirin belediyesi de hamilelere çok güzel hizmet veriyor. Çok güzel bir şehirdesin çok sevindim ![]()
@Cansu ben 94 kasimliyim yeni gelin geldim buraya istanbuldan ciglide oturuyorum 5 ay olcak evleneli
Hayırlı olsun biz de 2 yıllık evliyiz ![]()
Teşekkür ederim
@91023 hanım da aramıza katıldı başka taze hamiş var mı ![]()
Ultrason fotoğraflarınızı atarsanız cinsiyet tahmini yaparız ![]()
Herkese merhaba
Bende 3. bebegime hamileyim. 1 kızım 1 oğlum var ve 26 yasımdayım ![]()
Aramıza hoşgeldiniz @ElfB
Ooo genç annesiniz siz de maşallah ![]()
Kaç yaşlarındalar çocuklar ? Şimdi kaç haftalık hamilesiniz ? ![]()
Teşekkür ederiim hosbuldumm
Oğlum 3 bucuk, kızım 2 yasında şuan da da 1 aylık gebeyiim. Sizgebe misiniz yoksa dogum yaptınız mı
2 kız çocuk annesiyim ben de. Rüya 4 buçuk yaşında, Eylül henüz 2 buçuk aylık. 10 gün sonra 3 aylık olacağız inşallah ![]()
![]()
Merhaba @ElfB hoşgeldiniz
gebeliğiniz hayırlı olsun ![]()
![]()
Başka taze hamiş var mı?
Müjdeli haberi yeni alan hamişler nasılsınız
agustosun 20 sinde evlendim 26 sinda hamile kaldim hem 16 haftalik hamileyim hemde yeni evliyim![]()
![]()
![]()