Yeni doğum yapanlar

Merhaba yeni annişler

Doğum yapan annelerimizin sayısı arttı. Nasılsınız? Süreciniz nasıl geçiyor? Uyum sağlayabildiniz mi?

3 Beğeni

biz sezaryen olduk ağrılarım beni çok zorladı ilk günler alışamadım bebeğim ağlıyordu ayağa kalkıp emziremiyordum canım çok yanıyordu onunla birlikte ben de ağlıyordum dua ediyordum ki,çabuk toparlanıyım.7kat derim kesildi tabii çabuk geçmez acılarım bide ben ağrıkesici kullanmadım doktorum ilaçlar yazdı bana ağrılarım için iğne fln ama hiç birini yapmadım ki,süt veriyorum bebeeğime zararlı olur diye o yüzden acılarım fazlaydı ama yinede çabuk toparlanmak istiyor insan bebekle ilgilenmek için . Bazen ağrılarım bile olsa bebeği kucağma alıyordum ki,alışayım yat yat nereye kadar​:woman_facepalming:doktorum da her gün ayakta 15 20 dk yürüyüş yap yaran çabuk iyuleşsin demişti şükür ama şimdi 13 günlük olduk ağrılarım az da olsa var eskisinden iyiyim ama.Sağolsun annem hep yardımcı oldu bana şimdi de başka şehire geldim annemlere annem ilgileniyor bebekle , o yüzden de rahat geçiyor lohusalık​:rofl:40’mız çıkana kadar annemlerde kalıcam inşaAllah bu süreçte tamamen iyileşirim alışırım bebeğimin herşeyiyle ilgilenirim. Birde bebek olduktan sonra eski benden bi eser kalmadı,tahamül edemiyorum bazı şeylere,bebeğim konusunda hiç kimseyi ellerini yıkamamış yakınına bırakmyorum herşeyden koruyorum kınıyanlar bile var ama umrumda değil yeterki bebeğim iyi olsun sağlıklı olsun​:smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun :heart: O kınayanlar, senin bebeğinle ilgilenmene bir kulp bulanlar heeeep olacaklar malesef… Umursamamakla en iyisini yapıyorsun :rose: @Nergiz13

3 Beğeni

çook teşekkür ederim​:smiling_face_with_three_hearts: umursarsam sütüm kesilir​:rofl::rofl::rofl: o yüzden takılmıyorum

2 Beğeni

Arkadaşım doktor emzirdiğini bildiği için bebeği etkilemeyen ağrı kesici vermiştir. Korkma. Tahammülsüzlük bende de olmuştu. Ben de ellerini yıkamayan insanlara tahammül edemiyorum. Beni de kınayanlar çok oluyor. İlkin senin bebeğin sen nasıl isterden öyle bakarsın :smiling_face_with_three_hearts: harika bir anne olmuşsun :star_struck:

2 Beğeni

yine de korktum almadım hiç bir ağrıkesici​:pleading_face: günü günden toparlanıyorum daha iyi oluyorum şükür​:pray: çok teşekkür ederim arkadaşım,anne olunca ister istemez herşeye dikkat ediyoruz en iyisi olsun istiyoruz o yüzden de kim küsmüş kim incinmiş takmıyorum​:grin:

2 Beğeni

Yeni annişler gelin bekleniyorsunuzz​:blush: