Çok kararsızım hamişler sizce hangi markayı alayım tavsiye edeceğinz makul fiyatlı memnun kaldınız yeni doğan bebek bezi ve ıslak mendili arayışındayım
Unibaby nın zeytinyağlı olanını beğendim şuan migrosta satılıyor kampanyada fakat ben sadece kaka yaptiginda ıslak mendille kabasını aldiriyorum ondan sonra hep pamukla temizliyorum tavsiye ederim bu şekilde yaparsanız her bezi kullanabilirsiniz pişik olmuyor,bez olarak sleepy yeşil paketli olandan kullanıyorum memnunum zaten ilk zamanlarda o kadar çok bez gidiyor ki sık sık değiştiriyorsun aslında pişik olmasına pek fırsat kalmıyor
Teşekkür ederim çok kararsız kaldım diğer markalar arasında o yüzden sormak istedim kullanıp memnun kaldınız bez vs ıslak mendil için
kesinlikle sleepy bionaturel hem bezi hem ıslak mendili bezi dogalpamuk hic pisik yapmadi islammendili ise yuzde 99.9 saf su 4 aylik oldu bebegim hicbir pisik sızdirma sorunu yasamadim
Teşekkür ederim bakıcam dediğiniz markalara
Molfix ve sleppy bio natural aldık hangisini begenirse bebek onla devam Allah izin verirse
Ben bez olarak Molfix kullanıyorum ıslak mendil olarakta sleepy kullanıyorum ama bezden cok bence ıslak mendil stoğu yapmak daha mantıklıymis en çok ıslak mendil gidiyor 240 lık bez aldim 2 aylık olacak hâlâ kullanıyorum bitmedi 2 yada 3 numaralı bez alcam bu ay
Pamuk kullandınızmı ilk başlarda bende ıslak mendil stoğu yapayım diyorum yavaş yavaş yapıyorum ama yinede olabildiğinde az almaya çalışıyorum 3lü paketlerle alıyorum gittikçe
Pamuk almadım saf su bazlı ıslak mendil aldım
Molfix stoğu yaptık ıslak bezde molfix stokladık. Temizleme pamuguda aldık yenidogdugu sürecte kullanmak icin Yorumlara baktım kullananlara sordum pişik vs yasamamislar cevremdede 1 marka al onla devam et ona alıssin demislerdi Sleepy de alınabilir