Merhaba arkadaşlar benim 2 çocuğumu da kayınvalide yikadi ilk 2 ay sonra ben yikadim esim ile ama bunu esim veya tek yikamak istiyorum sizler nasil tuttunuz nasil yaptiniz yardımcı olursaniz sevinirim yeni annelerde bu sayede öğrenmiş olur buyrun yorumlara
İlk başlarda tek başına yıkaman zor olabilir en azından kafasını yıkarken ben öyle yapıyorum küveti var filenin uzerine yatırıyorum vücudunu yıkıyorum sonra ben tek elimle aliyorum esim su döküyo kafasını yıkıyorum diger elimle
Ufacık insan elinden kayar diye çok korkarim bende de var file vs teşekkür ederim canım
Fileyle çok kolay yıkanıyor, ben hep tek yıkadım ikisini de
Vucudu kolay da kafasını yıkarken
Bende doğumnan sonra kıskançlıkmı desem paylaşamamak desem böyle bir hiss yarandı.Ömeri kendim banyosunu yapıyorum ilk günden.Tabi kayınvalidem yardım etmek istedi ama ben izin vermedimHerşeyini sadece kendim yapıyorum Atamız evde olduğu zamanlarda da onunla yapıyoruz.
Yüz üstü çevirip bir elimle kafasını tutuyorum. Diğer elimle de yavaş yavaş hem su döküp hem şampuan sürüyorum. Elim alıştı artık
@NURAN Bende aynen öyle yapıyorum
Ben korkarim su falan kacacak burnuna diyee cesaret edemiyorum
Kız karnımızda da su içindeydi, unutma
Sen de bendensin, aferin bize
Benim çocuğum suyu hiç sevmiyor o yüzden kendi evimize geçince babasıyla yıkamak şart oldu
ben sezaryen olduğim için yaram çok acırdı eğilemiyordum bile.Bu yüzden annem yıkardı eşim de su dökerdi.Ama şimdi eşim tutuyor ben de yıkıyorum yani mutlaka biri lazım yanında tek başına zor yıkarsın
Ben eşimle yıkıyorum 2 kez tek yıkadım. Kafasınida uzanikli yikadik o Kolay oluyor hep oyle yikadik. Sonra elime aldım eşim su döktü öyle temizlendik.
Kolunu sar diger tarafa sagdan sola kavra Bebek yagini suya dok cok az Diger elin bosta zaten kafasina da cok az sabun dok Bir hafta sabunlu bir hafta sabunsuz yikarsin.
Teşekkür ederim
Bisey degil canim
Ben de ilk sefer eşimle yıkadım çok güzeldi. Önce filenin üstüne koyduk önünü yıkadık sonra ters çevirdik baş ve işaret patmaklarımla başı tuttum. En son kafasını yıkadık önceden pratiğini yapın
Teşekkür ederim canım bunu kaydettim aslinda biliyorum da korkuyorum su kacar elimden kayar diye