Yemekten sonra bebeğin hareketlerinin artması

Merhaba, bazen yemekten sonra bebeğimin hareketlerinin çok arttığını hissediyorum. Bu durum yediğim yemeği sevdiği anlamına mı gelir? Yoksa tam tersi sevmediği anlamına mı gelir?
26.haftadayız

1 Beğeni

Bende yemek yedigimden sonra bebegim hareketleri artiyor.şimdi yemek yedim ve bebegim tekmeliyor.bu da demək oluyor ki bebek yemek yedikden sonra enerjisi artıyor ve hareket etmeye başlıyor .

1 Beğeni

benim de karnıma karnıma vuruyor sabahları yemek yerken​:smiley:

2 Beğeni

Yemek yediginiz zaman bebekleriniz yediginiz besine tepki veriyormu?
Tekmelerinden farklı tekme atiyormu

1 Beğeni

Tatlı bir şey yediğimde inanılmaz hareketleniyor, normal yemek yediğimde tatlı yediğim zamanki kadar hareketli olmuyor. Tatlı yedikten sonra deliriyor sanki :smile:

2 Beğeni

Tatlı sevən bir bebek belli​:smiley:dogduktan sonra hep tatlı al anne baba diyecek :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

tatlı çikolata yediğumde baya hareketleniyo en çok makarna yediğjm zaman hareketleniyo​:laughing:

2 Beğeni

Ben ne zaman fındık yesem aşırı hareketleniyor , kuruyemiş pek sevmem yani ama hanımefendi seviyor belli ki, onun için yiyorum :sweat_smile:

2 Beğeni

Kuşkonmaz yedikten sonra bebek coşmuştu :sweat_smile:

2 Beğeni

Benimki makarna sevmiyor,yedigimde çok kusmuştum.ama normalde yiyordum

1 Beğeni

Ozaman bu sarkiyi oku bebegine
Nutella gibi tatlisın varya hani​:blush:onu

1 Beğeni

:blush: @İlknur ne yememize bebeklerimiz karar veriyor :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

bebekler tatlıya tepki veriyormuş doktor demişti​:laughing:

1 Beğeni

Ay ben de bayılırımmmm :drooling_face: Tatlı partysi yaparız ilerde kızımla inşallah :smile:

1 Beğeni

Ben her yemek yedigimde tepki veriyor azca :face_with_hand_over_mouth:onuncin tam bilmiyorum beyeniyormu beyenmiyormu diye​:smiley:

1 Beğeni

@Betuesk :joy:yaparsın canım :blush:şeker havuzu yapman geldi gözümün onune :face_with_hand_over_mouth:

Şeker değil de, Çikolataaaaa :heart_eyes::drooling_face:
Hamileliğim başında hep acı ve ekşi yiyordum
Şimdi tekrar tatlı istiyor canım :sweat_smile:

1 Beğeni

@Betuesk :joy::joy::joy:

Hamile qalandan tatli sevmirem yeyen kimi qaytariram ancaq turş yeyirem

2 Beğeni

Bebişin cinsiyyeti erkekmi yoksa?:smiley: @Fidan1 çünki bende bulanti zamanimda tatli şekerli gic bisey yiyip icemiyordum,hemencecim kusuyordum.

1 Beğeni