Yaşadıkça tecrübe ediyoruz bu aylarda biraz daha fazla dikkat etmek lazım
Evet öyleymiş ya mahvoldum valla 1 günde
Birşey olmaz inşallah içini ferah tut bol bol dinlen
Yorma kendini
Öyle yapcam hanımlar çok sağ olun @Hatice23
Bana doktorum gebelik başladığından beri fastfood ve hazır köfte,salam,sosis,sucuk vs yasakladı canım nasıl hazırlandığını bilmiyosunuz bakteri vs olur hastalık kaparsın diye ki gebelikte vücut dirayeti genel olarak düşüyor bi hassaslaşıyosun zaten normaldede sağlıklı şeyler değiller… özellikle fastfood ta çintuzu var epey zararlı… birdaha yeme bence
Ya yemekten mi neyden bilmiyorum eşimde hasta ateşi falan çıkıyor bana mı bulaştı noldu bilemiyorum uykumdan çok ağır bulantı ile uyandım az önce bı prilam yuttum
Geçmiş olsun
Ya vallahi hiç iyi değilim serum falan vururlar mi acaba gitsem
Nasıl oldun. Canım doktora falan gittin mi
Yok gitmedim eşim çok hasta o da işe gitmedi sanırım ondan bana geçti ya
Olabilir canım geçmiş olsun doktora yine de git bence bol bol dinlen yorma kendini
Teşekkür ederim erken kalktım biraz yatayım yarin zaten sonuçlarımi da alcam ya bı görünürüm
Uykun şifa olsun canim
Uyandım ama o kadar uyanamadim elim ayağım kalkmadı ya
Ben gecen carşamba sağlam gittiğim hastahane ziyaretinden hastalık kaparak ayrıldım çift kat maske tak… bi grip var ortalıkta perişan ediyo insanı biz ilaçta kullanamıyoruz malum. Migrenli gibi baş ağrısından yataklara düşüyosun ses ışık istemiyosun öksürüğü,göğüs acısı ayrı dert oluyo ben çektim sen çekme aman dikkat
Valla çok fenayım en azından ateşim yok bu yeni salgın ateş çok fazla yapıyor
Ateş bendede olmadı. Öksürük başlar göğsün acırsa aktardan pancar pekmezi al. Ben itibar etmedim başta ama denize düşen yılana sarılır misali aldırdım denedim ertesi gün göğüs acım geçmişti öksürük azaldı filan çok geçmiş olsun bukadarla atlatırsın inşaallah
Çok teşekkür ederim ya dün geceye göre biraz daha iyi hissediyorum Allah’tan
Aynısı bende oldu dün temizlik sonrası sırt ağrısu fena vuruyor