Hanımlar 19.30 gibi yemek yedim dışarıdan söyledik hamburger patates kızartması falan yedim yerken bı sıkıntı yoktu daha sonra inanılmaz bir kramp girdi ve bunu sırtıma kadar hissediyorum yatarken çok bı şey yok ama ayağa kalkınca fena bı sancı var normal mi ya ya da böyle olan oldu mu hiç
Yemekten sanmıyorum anı hareket yapmış olabilirsiniz veya ayakta fazla mı kaldınız
Yaklaşık 3,4 saat temizlik yaptım o mu yaptı acaba
Olabilir canım
Ay fenayım ya anlamadım
Dinlenin bence
Zaten yatınca bı şey yok ayağa kalkınca sırtım ve midem sanciyor
Canım hamilelikte temizlik yapınca bu tarz ağrılar olabiliyor vücut dinlenmek istiyor aslında sinyal veriyor sana korkulacak bir şey yok inşallah dikkat et yine de ben de bugün evi sildim süpürdüm toz derken bir baktım kalçadan ağrı girmeye başladı uzandım şimdi dinleniyorum dinlenince geçer
3 4 saat temizlik senin neyine daha dur bu haftalarda yorma kendini bebegim allah korusun uzan dinlen bebek belli bir buyukluge gelene kadar dusuk risk haftalari gecene kadar yorma kendini yapma dikkat et gecmezsede doktora git
dikkat et
Ay inşallah bakalım yarın devam eder miyim izliycem bı kendimi
Evet ya geçen hafta da yapmadık ama içim öyle hiç rahat etmiyor normalde eşimle yapiyoruz da o da çok hasta
ustten toparla temizlik sonrada yapilir canim dusunmen gereken bebişin var
Vallahi haklısın kendimi iyi hissediyorum dediğim günün akşamı ben aslında yoğum yani direk yamuluyorum
ben evi supuruyorum esim diyo kotu olcan yok ya diyorum cok iyiyim isim bitiyo agrim basliyo esim bu sefer kiziyo laf dinlemiyorum diye bak sadece supuruyom derinine inmiyorum bide benim bebek asagida bazen cikicak gibi hissediyorum
Çok tanıdık sahne bu ya normalde onunla yapıyoruz o da hasta ya yardımcı da olamiyo yapma yapma dedi bana ben ısrarla yaptım şimdi bebemin derdi bitti kocama bakıyorum ateşi falan var
Yemekten değildir canım. Tıka basa yiyip uzandıysan o da etkiliyor
Temizlik de etkilemiştir tabi. Yemekten sonra hemen uzanmamaya çalış, en az 20 dk evde yürü ya da yürüyüşe çık
Geçmiş olsun canım dikkat et temizlik sonrası bende de oluyor dinlenince geçiyor genelde
Yaaa yemekten sonra kötü olunca mecbur uzandım valla
Teşekkür ederim bilmiyodum ki bebeğimle beraber resmen vücudumu yeniden keşfediyorum