Yaz Doğumlu Bebeklere Alınacak Kiyafet

Merhaba Sevgili Hamisler Benim bebeğim Temmuz ayında doğacak Adana’da yaşıyorum. Kaç ay için kaç adet zıbın, takım vs. almalıyım? Tecrübesi olanlar yazabilir mi?

2 Beğeni

@Selin2 aramıza hoş geldiniz :smiling_face_with_three_hearts: Adana sıcağında bebişe sadece zıbın giydirebilirsiniz sanırım :neutral_face:

Hoşbuldum :smiling_face_with_three_hearts:Yeni doğacağı için uzun kollu giydirip evde klimayı mutlaka açın oda ısısı 22 derece olsun diyor doktorlar :thinking:

Aramıza hoşgeldin :slight_smile: ilk gebeliğim tecrubeli değilim istanbul sıcağı ve neminde çok giydirmem herhalde 5zıbın,4 takım aldım. Takımları hastahane de ve çıkış sürecinde kullanmak için. Evde genelde ya zıbın yada beziyle yatırırım muhtemelen

1 Beğeni

Bilirim adana sıcağını… bence bırak çıplak gezsin :joy:

1 Beğeni

Benimde 31 temmuz gosteriyor ama doktor 5 veya 10 Ağustos arası dedi ne alicam ne kadar alicam hiç bilmiyorum

Şaka bir yana… ev ortamında kısa kollu zibinkar yeterli olacaktır bence

Ayda 1 kıyafet değiştircemizi düşünürsek çok bişi almak mantıksız bence hem zaten eskisi gibi değil bebek görmeye gelen altın maltın takamaz artık :slight_smile: mecbur kıyafetti bezdi öle şeyler getircekler çok bişi alma bence

2 Beğeni

Haklisn canim bı kaç parça bişey alsam yeterli o zmn

1 Beğeni

Merhaba bende adana’da yaşıyorum çoğunlukla zıbın aldım benimki de temmuzda klima açık olunca giydiririm diye 1 2 tane ince uzun kollu tulum aldım yeterli diye düşünüyorum

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

1 Beğeni

Klima bebeği çarpmazmı.? Ben istanbulda komple güney cepheli evin 5.katındayım cam açsamda rüzgar esip azcık bile rahatlatmıyo ona rağmen beni şimdiden tembihliyolar sen yangın ayşesin bak heryeri açıp çocuğu çarptırma diye​:sweat_smile: enazından bebeğin odası nı ilk ay kapalı tutarım diyorum ama yzık çocuğa bee ben yazı evde geçirdiğimde kıyafet giymeye gerek duymuyodum. Mayo altımada bi şalvar gibi bişi saat başı duştaydım kuruyamadan terliyodum neyse yaşayıp Allahın izniyle görcem bakalım

Belirli sıcaklıkta açılması gerekiyor. Adana nemi ve sıcaklığı İstanbul’dan çok farklı :upside_down_face: klima acilmayinca çocuk isilik alerji oluyor

Zıbın dediğin atlet zıbın mi bende atlet zıbın ve birkaç alt üst takım aldım. Bide hemen büyüyorlar dediler genelde 3 aylık aldım

Adanada maalesef klima olmadan durulmuyor :joy: bana göre çok fazla giydirmek sakıncalı tabi herkesin kendi bileceği iş

Bunlara benzer almıştım 0-3 aldım onları yani bende pek bilmiyorum ama bu uygulama üzerinden etrafımdakilerden gözlemlediğim kadarıyla alıyorum 3 -6 olanlar da var aralarında şuan beşiği ana kucağı onları alıyorum

Ben adanada değilim ama benimde temmuz 3 4 gün sonra zıbınla duruyo dedikleri için bu aldıklarınız tam olur :pray: bende biraz uzun kollu biraz da 0-3 ay kısa kollu tulum aldım :blue_heart: iç zıbınları da sıfır kollu ve kısa kollu karışık alıp uzun kollu almadım

Ben adanada değilim ama benimde temmuz 3 4 gün sonra zıbınla duruyo dedikleri için bu aldıklarınız tam olur : bende biraz uzun kollu biraz da 0-3 ay kısa kollu tulum aldım : iç zıbınları da sıfır kollu ve kısa kollu karışık alıp uzun kollu almadım

1 Beğeni

Bencede en mantıklı olan bu geldi bana doğunca hep birlikte tecrübe ediyoruz zaten sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun​:cherry_blossom:

2 Beğeni