Merhaba kızlar bugün doktora gittik sancı açılma su vs hiç bir belirtim yoktu normalde 39+5 haftalığım bebek kg olarak ilerde dedi 41 haftalık görünüyormus kilosu 3900. Doğumda zorluk ve risklerden bahsetti istersen sezeryan yapabiliriz yarın dedi bir anda ben hala 1 2 haftam var sanıyordum. Neyse okeyledik yarın 8de gidicez stres yapmak istemiyorum ama bir heyecan duygu karmaşası yaşıyorum. Dualarınızı bekliyorum.
Hiçbir sebep yokken neden sezaryene alıyor ki? Demek ki henüz gelmeyi düşünmüyor güzel bebeğiniz zamanı var. 41 hatta 42. Haftalarda gayet sağlıklı doğum yapanlar var.
Ben burada doktorun en iyisini bildigini dusunuyorum kilosu 3900 2 hafta sonra kac kilo olacak suni sanci alip inatlasip o kadar acidan acilma olmayip sezeryana donmesi daha mi iyi
Hayirli olsun canim saglikla al kucagina inşallah
Suni sancı ya gerek duymadan kendi sancisiyla da doğmak isteyebilir canım. Hemde maşallah büyümüş doğmak isteyecektir yeri daralmış zaten. Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla doğum nasip etsin inşallah
Allahım Hayırlısıyla sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bebek neden önden ilerledi acaba sizin şeker mi vardı ? Bende varda o yüzden soruyorum k.bakmayın
Ben yaşadım malesef suni sancıyla 2 cm açılmadan başka olmadı suyum azdı bebeğim strese girdi kalp atışları çok yükseldi acil sezeryana aldılar hem suni ağrısı hem sezeryan ağrısı çekiyorum puan
Bende bunu demek istiyorum cunku bu tarz hikayelerde maalesef sonu bu sekilde oluyor cogunluk hepsi degil tabi ama sonuc olarak anneyi ve bebegi riske atamamak onemli olan ikiside normal dogum biri vajinal biri sezeryan bunu kabullenmek gerek ikisininde kendine gore zorluklari var kolayliklari var doktora guvenmek onemli
Bebek 3900 2 hafta daha beklese 4200 falan olur normal doğum yapmasıda zor hadi açılması olmadı diyelim bu sefer sezeryana alincak iki doğumda sancısını da yaşayacak doktor en iyisini bilir bende yaşadım benzer bı durum sağ salim al canım bebeğini kucağına darısı bizlerin başına inşallah 3 bebegim ama çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi