Yardimmm mide yanmasına ne iyi gelir

Bu hamileligim cidden aşırı aşırı zor geçiyor ilk aylar mide bulantısı 4 ay kasik.agrisi ve uyku hali bitmeyen hadi onlara alıştım kipirdiyamiyorim.cidden hiç bı iş yapamıyorum tam mide bulantım.gecti dedim 24 hafta itibariyle mide yanması eklendi ama çok kötü alev alev yaniyo yedirmiyor :sob: bı cozumu olan var mı ikinci hamileliğim ioglumda çok rahatt geçmisti kızım aşırı zorluyor

Bana dondurma iyi geliyor, kiloluk alıyorum 4 5 kaşık yiyince geçiyor

1 Beğeni

Süt elma yoğurt

Canım bunu doktoruna söyle sana bunun için şurup yazar bende çok kötüydüm doktorum şurup yazdı çok iyi geliyor :smiling_face_with_three_hearts:

Ekişi yeşil elma tahin

En iyisi hemen doktora git gaviscon şurup yazdır. Pembe olan cok iyi geliyor hemen kesiyor.

Soda limon iyi geliyor bana reflum var bide benim

Ben tüp mideliyim ve midem inanılmaz hassas bi lokma yiyince midem cayır cayır yanıyor ve sürekli mide koruyucu kullanmak zorundaydım hamile kalınca doktorum yasakladı rennie duo şurup verdi anlattım istersen kafana dik ama mide koruyucu kullanma dedi ve o kadar mucizevi bişey ki 1 yudum içiyorum 5-10 dk içerisinde midem rahatlıyor doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz bence

1 Beğeni

Maden suyu sade Tahin Rennie hap ya da şurup Ben bunlari kullanıyorum rahatlatıyor

Bir çay bardağı sütü yudum yudum ama yavaş yavaş için inşallah iyi gelir.

Sabah ac karina bir kasik tahin Bir doktor soylemis anneme gecen