Yardımınıza ihtiyacım var kızlar✋🏻

Merhaba kızlar sizden bir konu için yardım istiyorum eşimin doğum günü yaklaşıyor ona manevi değeri yüksek olan bir hediye vermek istiyorum farklı bir şey olsun istiyorum herzamankinden çok farklı bir şey eşimin babası vefat etti düğün fotografımıza onun da fotoğrafını ekleyip sanki yanımızdaymış gibi öyle bir resim yaptırmak istiyorum belki bilenler biliyordur ya da yaptıranlar olmuştur önerebileceğiniz bir sayfa var mı bunu yapabilen bu konuda bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum çünkü araştırdım bulamadım aklıma siz geldiniz dedim belki bana yardımcı olacak biri çıkabilir lütfen bilen varsa eğer bana yardımcı olursa çok mutlu olurum eşimle bu aralar bazı SORUNLAR yaşıyoruz hem böyle bir şeyle ufak da olsa tatlı bir an yaşarız diye düşünüyorum

Bazı kayıplar çabuk atlatilmiyor malesef… Allah sabır versin ailesine… çok güzel bir fikir bulmuşsunuz… ben fotoğrafçılar yapıyor diye biliyorum… sosyal medya kullanmadığım için… çok yardımcı olamayacağım malesef… ama fotoğrafçılara sorun derim

1 Beğeni