Yardımcı olurmusunuz

Hayırlı günler ilk gebeliğim, 8+3 de bebeğimin kalbi durmuş 10. Haftamda kahverengi akıntı gelmesiyle haberimiz oldu doğal yolla düşük yaptırdılar hastanede sonrada kürtaja alıp rahim içinde parça varmı yokmu diye kontrol amaçlı küçük bir operasyona aldılar. Şu an için sağlık olacak bir sıkıntım yok elhamdülillah, Sizden ricam bu süreçte genel hayatın içinde nelere dikkat etmem gerekir tavsiyeniz varsa yardımcı olurmusunuz?

Benim bebeğimin de kalbi durmuştu. 10 haftalıkken kahve leke geldi. Öyle anladık. Kürtaj oldum. Benzer bir süreçten geçtim. Normal hayatta dikkat etmen gereken ağır kaldırmamak, kendini çok aşırı yoracak işlerden kaçınmak. Eğer hamilelik istiyosan en az bir kere adet olmayı bekle sonra dene. :slight_smile: geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun benimde önceki bebeğimin 9. Haftada kalbi durmuştu herhangi bir belirti görmedim rutin kontrol esnasında öğrendim düşük yapmadım direkt kürtaja alındım kürtajdan çıktıktan 1 saat sonra hayatıma normal akışında devam ettim. Herhangi bir şeye dikkat etmeniz gerekmiyor sadece tekrar gebelik düşünürseniz 1 adet korunmanız isterseniz kan testlerinizi yaptırıp hangi değerleriniz düşükse vitamin kullanmanız yeterli olur. Allah istediğinizde sağlıklı bir Bebiş nasip etsin inşallah :folded_hands:

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için Allah razı olsun

2 Beğeni