Yanlış Tahmin Edilen Cinsiyet

Arkadaşlar çok özür dilerim ama 10 dakikadır gülüyorum. Malum bu aralar bütün forumun derdi bebeklerin cinsiyeti gibi. İnşallah bu arkadaşların durumu gibi olmaz bizimkiler :sweat_smile: bizimkilerden kasıt siz = biz :sweat_smile::sweat_smile: Malum ben unumu eledim, eleğimi astım :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

@Zeyy sanırım sen hastaneyi yakarsın tam tersi çıksa :face_with_hand_over_mouth: @Lisa kuzu bak beterin beteri var :face_with_hand_over_mouth:

https://www.instagram.com/p/C35FLNrqvEP/?igsh=ZHpid3F5MzZtdWht

6 Beğeni

:joy::joy::joy::joy:benimkinede erkek dedi yanılmam dedi 12+5 de eger yanılırda kızmış bu derse sevinçten ayakkabımı ona fırlatıcam​:joy::joy::joy::joy::joy:

4 Beğeni

Hahaha bizim arkadaşa doktoru erkek olabilir. Olmazsa kesin kız demiş. Bunlar heyecanla çıkmışlar kontrolden diyorlarki kesin erkek mi acaba kız da olabilirmiş:sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Benimki kolay yanılmam erkek demiş:joy::joy:hiç kurtuluşu yok yani cevirirse şayet ayakkabıdan kurtulamaz​:joy::joy:

Ne zman gidicen canm hastaneye bnm cumartesi randevjm var bakalm kizmi erkek mi 2 doktorda farkli dedi ya :slight_smile:

Ben pazartesi ıkılı sonucumu öğrenicem inşallah ultrasyonlada bakar​:innocent:

Ayyyy neeeeee öldürürüm o doktoru jshsjsjs ayyyy aman aman tüüüğğg tüüüğğ dava ederdim :joy::joy::joy::joy::joy::joy:

Aaa bu ben shsjsjs

1 Beğeni

Kız seninkini de çok merak ediyorum :joy:

Allahım Amin :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: mavi giymesine razıyım​:smiling_face:

Benimi hahaha​:joy::joy::joy:sen benim keseye yorum yaptınmı bakım​:joy::joy::joy:

Kız B12 eksikliği var bende unutuyonuz hep at bakim valla hatırlamıyorum :joy:

Yaaa teyzesi biz daha bugün yine bı çok elbise aldık ve tokalar bende aldım :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Erkek dersen :gun: seni​:joy::joy::joy::joy::joy::joy:

Ayyyy inşallah :purple_heart::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Yanıltılanlardan biri de benim ultrason zede​:joy: erkek dedi ve tersi kızım oluyor​:heart::pray:t2:

1 Beğeni

Yaaa hesnjsjwns baska var mı bı kaç ultrason fotosu yüklesene :joy::joy:

Erkek mi demiştik sana :joy:

Bak işaretlenen yeri ben pipimi bu dedım nub teorisine göre kızmış:joy::joy::joy:ben bu doktorumu ne edim şimdi​:gun::gun::gun:

Aşko vurma da erkek gibi emin olamadım baskı altında hissediyorum şuan shshshs