Yanlış görmüyorum demi testime bakarmısınızzzz

Günaydin canımmm evet bende bir şeyler görüyorum. Adettinden kaç gün geçti acaba?

Aaayyy daha çok minnnak o yüzden silik, 2 gün sonra netleşir çizgi kan verin bugün hemen :slightly_smiling_face:

Adetime 3 gün var yumurtlamamın 11.günü

Ay hadi insallahh ya

Tamam hayatım ondandır silik çizgi çıkması 3 gün bekle testi tekrar et ve kan vermeye git :smiling_face_with_three_hearts: ayy hadi bakalım güzel haberlerle gelirisn inşallah

İnsallah canımmm yaa

Kuzenim adetine 2 gün kala kan verdiğinde 2,6 çıktı değeri dünde adetini 1 gün geçmişti 28 çıkmış değeri ve gebelik testi yaptığında bundan bir tık daha belliydi ikinci çizgi o da silikti ama bir tık belliydi

Adetin geçmesini mi bekliyim

Yani idrarda çıktıysa kanda da çıkar kesinlikle. Bence gidip bugün bir kan ver birde pazartesi ver. Sağlık ocağına ya da özel hastaneye gidebilme durumun varsa sadece kan için daha erken çıkar sonucu haftasonu giriyor ya araya sağlık ocağı hemen söylemez belki

Gideyim hemen

Özel hastane olur tıp merkezi olur acilden gir betaya baktırmak istiyorum ya da işte gebelik testi için geldim dersen sadece kan tahlili ücreti verirsin sonucun ne zaman çıktığını sor ama, kız senin yerine ben heyecan yaptım ya

1 Beğeni

Grupta okumuştum sizin mesajlarınızı kuzenime tüyo verdim diye o tüyolardan keşke birazda bana verseniz ya :slight_smile: @Necla01

Kız kesin pozitif bu… ama sen yinede kan ver… sonuç çıkınca bize haber ver

Dikkatli bakınca hafif belirsiz bir çizgi var bir kaç gün sonra ya da 1 gün sonra ilk idrarla yap bence yine

İlk resimde daha net hayalet bir çizgi var.

Sanki silik gördüm,bir kaç gün sonra tekrar dene​:slightly_smiling_face:

Ya hadi insallah :heart_eyes:

1 Beğeni

Tamam canım

Akşam gidecem