Yanlar batıyoooooo dayanamıyorum

Yanlarım çok batıyo ? Yok mu bunun bi çaresi . Ne oturabılıyorum ne uyuyabılıyorum . Napcagım bılmıyorum . Gece sağa dönsem sağ taraf batıyo sola dönsem sol taraf . Sırt ağrısını hiç demıyorum bile . Geceyı gectım gündüz de hiç rahat degılım . Hem sağ hem sol taraf batıyo göğsümün alt kısımları . Bi çaresı yok mu kızlar dayanamıyorum artık :face_holding_back_tears:

Göğsünün altında yel girmiş gibi bir ağrı mi var canım? Bende de aynısı var sağ göğsümun altında yel girmiş gibi kaburgam ağriyo sanki. Bende o tarafa yatamıyorum bende usutmusum sandım ama özellikle akşam yatarken olması dedim Bebek herhalde.

@Reyhan-sasmaz canım sonraki kontrolün ne zaman senin

Sali günü inşallah canım senin

@Reyhan-sasmaz canım ben bugün gittim bana suyum fazla olduğu için sezeryanla doğum yapacağımı soyledi

Senin tam olarak haftan kaçtı cnm

Bizim her hafta bakıyor gayet iyi diyo ama bakalım salı günü ne diyecek

Bende de aynı sorun var bebeğin bacağını tutuyorum bazen son haftalarda bebek sığmakta zorluk çekiyor ve kendine yer arıyor ondandır

Aynı şeyi yaşıyorum 2 gecedir artık çok zorluyo :smirk:

@Reyhan-sasmaz 36+5 günlük bugün iste haftaya dio 37+6da almak istiyor doktor

Aramızda sadece bir gün var o zaman seninle kuzum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Bende haftaya salı günü gidicem işte 37nin ortasında olmuş olacağım bakalım ne diyecek. Bana yaz mutlaka merak ederim.

@Reyhan-sasmaz tamam canım sende bana yaz mutlaka :joy:

1 Beğeni

Hastaneden çıkınca yazarım sana :smiling_face_with_three_hearts:

@Reyhan-sasmaz anlaştık o zaman :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Valah canım dedin gibi bende aynı seyleri yaşıyorum doktora sordum dedi hamilelik reflekski olacak şeyler rahat etmeye özen göster gündüzleri çok oturma sürekli yan uzan daha kendini iyi hisedersin

1 Beğeni

@Reyhan-sasmaz naptın canım bugün randevun vardı ne dedi doktorun

Ah sorma canım bugün bizim kız beni iyi korkuttu hareketi yoktu sabahtan nst ye girdik kalp atışı aşırı derecede hızlıydı… ama hiç hareket etmedi sonra kontrole girdik kilo almamış geçen haftayla hemen hemen aynıydı bı de ona üzüldüm. Ultrasonda herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama kilo almamışti. Sonra eve geldik yemek yedim uzandım ama yine hareketi yoktu. Ben dayanamadım sonra çıktık yine gittik hastaneye, yine nst ye girdik, bu kez hareketleri daha iyiydi. Çok şükür. Eğer böyle devam ederse yatış yapabilirim demişti doktorum Sabah. Biz dedik doğum olacak herhalde. Perşembe sabah yine gel dedi. Bakalım canım hakkımızda hayırlısı olsun. Bugün iyi bir korktuk ama çok şükür şimdi hareketi falan daha iyi.

@Reyhan-sasmaz ahh canım sakın stres yapma sakin ol biseyi yoktur hareketleri azaldı yerleri dar artık kilosuna takılma sağlıklı olsunlar yeter bende yarın tekrar gidicem canım kordonu çenesinin altındaymis benim muhtemelen cuma günü sezeryan olacak dua edelim birbirimize :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Yaaa hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim :palms_up_together: doğum da deseydi üzülmezdim zaten haftası iyi 37+4 deyiz artık. Hani daha erken demiyorum benim korkum doğum da değil sezaryen olmasi da değil. Rabbim nasıl nasip ederse öyle olacak zaten. Benim korkum herhangi bı sorun sıkıntı olup olmamasıydı. Çok şükür, bir sıkıntı yok.

Cuma günü ne kadarlık oluyorsunuz siz tam olarak? Seninde çok erken değil korkma hiç. Kordonunun yeri bence sürekli değişiyor oynuyorlar dönüyorlar hareket ediyorlar sonuçta. Kordonları da bebeklerle birlikte suyun içinde hareket ediyor. Hicbir sorun olmadan inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :palms_up_together::smiling_face: