Merhaba anneler. Ben 11 aylık evliyim ailem gebze de ben bursaya evlendim. Ama bi türlü tam anlamıyla buraya alışamıyorum burda tanıdığım yok yalnız hissediyorum. Evde yapacak bir şey bulamıyorum tv kültürüm de yok. Çok şükür 2 aylık gebeyim inşaAllah bebegim olucak hiç değilse onunla oyalanacağım ama kalan süreçte ne yapabilirim nasıl vakit geçiririm var mı aynı durumda olan?
Canım bende gurbetteyim ailemden uzaktayım kimsem yok sadece karşı komşum var Allah razı olsun onunla girip çıkıyoruz seninde yok mu komşun eşinin iş arkadaşlarınin eşleri felan
El işi yapabilirsin bebeğine biseyler ölebilirsin yelek hırka şapka patik
Örebilirsin
Hangi semtte oturuyorsun canım
Komşu edin kendine canım
Komşularım var ama hepsi benden çokça yaş büyük insanlar ister istemez çekiniyorum
Yunuseli
Teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için
Yani o zaman bebeğinizi bekleyeceksiniz gerçekten çok zor evet yalnız kalmak ama yapacak bişey yok biraz ailenizin yanına gidin eşinizle vakit geçirin gezmeye gidin bursa güzel yer gezecek yeri çok
Teşekkür ediyorum neresindesiniz bursanın
Aslında yunuseli de bolca yürüyüş yapıcağınız alan da var, maalesef benimde komşularım annem yaşında ama yalnızlıktan iyidir, evde el işi bişey ler yapmayı deneyin, ben Bi program indirdim hergün bulmaca çözüyorum mesela
Bende yunuseli
Akyıldız tarafında mı merkezde misin canım
Bende gurbete gelin geldim canım. Aynı senin gibi, Sudan çıkmış balık gibiyim ben nakış, etamin yapıyorum. Kitap okuyorum zaman zaman yürüyüş yapıyorum. Tv de bazen güzel belgeseller oluyor ona bakıyorum
Yaa çok yakın oturuyormuşuz aslında hava güzel olduğu bir gün parkta buluşuruz ben de yukarıda çamoğulları ev gereçlerinin orda oturuyorum
ben de aynı durumdayım ailem memlekette ben İstanbul dayım bide üstüne ayağımı yaktım tedavi görüyorum yalnızlık zor bir şey
Allah yardımcınız olsun…
amin inşallah teşekkür ederim