Kızlar 4 gun önce şiddetli bel ağrısı kasık ağrısı için doktoruma gözüktüm bebek bas asada rahim uzunluğu 32 mm progestan igne verdi vuruldum bugün yine sancim olduğu için 2 tup yine vuruldum sabah ama şimdi dayanolmaz bi bel kasık karışık bi ağrı var karnım da sertlik yok ama korkmaya başladım özelde gözüküyorum devlet aciline güvenmiyorum gitmekte istemiyorum 30 haftalık daha bunlar yalancı sancı mı yoksa fazla kilo aldığım için mi agrim var anlamadım
Bende öyle ağrılar sürekli var muhtemelen yalancı sancıdır bide sizin daha erkenmiş benim 38+2 haftalık sancı ağrı vs olduğunda korkmuyorum hiç bence ağrılar hamilelikte gayet normal
İnşallah öyledir ya valla bende bi 34 35 görsem korkmucam bu kadar simdi geçti ama tuttu mu beni fena ediyor 2 gündür igne vururdum ona rağmen kesilmedi
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah sen sona gelmişsin cok şükür
Çok şükür de gelene kadar anam ağladı doğursam da kurtulsam diye gün sayıyorum
İnşallah tez zamanda rabbim sağ salim almayı nasip etsin sana benim için daha var gelmesin diye konuşuyorum bebeğimle valla
Son haftalar geçmek bilmiyor insan depresyona giriyor artık doğursam da doğursam diyorsun
Bende 31 haftaligim bel ve kasik ta agri oluyo ayni adet olacakmisim gibi ayaklarimda sizlama naptiniz iyimisiniz suan
Bıgun bebegım cok haraketlıydı kadık agrım oldu ara ara arda kuyruk sokumum acıyordu bence yalancı sancı ama bılmıyırum bende 30 haftalık oldum hayırlısı ıle bebislerımızı kucagımıza alalım
Bugun şükür dün gibi olmadı ağrım ama yine de var dediğiniz gibi benimde kasiklarimda adet sancisi gibi oldu dun
Amin inşallah zamanında gelişimini tamamlamış bi halde alalım cok üzülürüm küveze fln girerse tabiki rabbimin taktiri ilahisi ama sag saglim alalım evimize gelelim