Canlar yalancı sancılarınız ne zaman başladı sıklığı ne kadardı yaşayanlar bilgi verebilir mi doğuma kadar nasıl devam ediyor bu durum
Geçen gün ilk defa yoğun yaşadım 33+1 din böyle adet ağrısı gibi bir ağrı vajinada batma ve mide bulantısı ama çok yoğundu dinlenince geçiyor . Arada bir yine geliyor aynı şekilde yoğun olarak . Nasıl devam eder bilmiyorum
Yalancımı,gerçekmi hiç anlayamıyorum ama ara sıra bende de sancılar oluyor
2 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Sohbet nereye kayboldu?
Ben 29+5teyim bu karnımdaki toparlanmaları bebek hareketi sanıyordum rahattım sancı olduğunu öğrenince bi gerildim stres oldum bugün bir de kasıklarım bacağıma vuran ağrı var endişe tavan geçen hafta kontrolde bunu söylemedim keşke söyleseydim
Aaa o toparlanmalar sancımuymis bende bebek sanıyom
He yaaa sancıymış hamilelikteki yeni korkum erken doğum hayırlı olsun
Benim 19. Haftada başlamıştı karnım patlayacak gibi sert oluyordu doktorum yalancı sancı olduğunu söylemişti dinlenince geçiyorsa korkma dedi
Bende bugün aralıkları not alıcam bakalım kaç saatte bir oluyor
Bende yalancı sancılarım her gün oluyordu. Doğuma kadar sürdü . Normal doğuracağım diye korkuyordum bazen ama sonralar yalancı olduğunu anladım . Sadece sancım olduğunda uzanıp derin derin sakince nefes alıyordum. Uzanıyordum ayaklarımı sandalyeye koyuyordum. Yani her ihtimale karşı normal olursa olsun diye Panik yapmıyordum yani. Sancı kısa sürdüğünde doğum değildir
31+1yalanci sancilar oluyor )