Yalancı doğum sancıları

Canlar yalancı sancılarınız ne zaman başladı sıklığı ne kadardı yaşayanlar bilgi verebilir mi doğuma kadar nasıl devam ediyor bu durum

3 Beğeni

Geçen gün ilk defa yoğun yaşadım 33+1 din böyle adet ağrısı gibi bir ağrı vajinada batma ve mide bulantısı ama çok yoğundu dinlenince geçiyor . Arada bir yine geliyor aynı şekilde yoğun olarak . Nasıl devam eder bilmiyorum

4 Beğeni

Yalancımı,gerçekmi hiç anlayamıyorum ama ara sıra bende de sancılar oluyor :sweat_smile:

4 Beğeni

2 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Sohbet nereye kayboldu? :grinning:

Ben 29+5teyim bu karnımdaki toparlanmaları bebek hareketi sanıyordum rahattım sancı olduğunu öğrenince bi gerildim stres oldum bugün bir de kasıklarım bacağıma vuran ağrı var endişe tavan :face_with_hand_over_mouth: geçen hafta kontrolde bunu söylemedim keşke söyleseydim

3 Beğeni

Aaa o toparlanmalar sancımuymis bende bebek sanıyom :rofl::rofl::rofl:

3 Beğeni

He yaaa sancıymış hamilelikteki yeni korkum erken doğum hayırlı olsun :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Benim 19. Haftada başlamıştı karnım patlayacak gibi sert oluyordu doktorum yalancı sancı olduğunu söylemişti dinlenince geçiyorsa korkma dedi

2 Beğeni

Bende bugün aralıkları not alıcam bakalım kaç saatte bir oluyor

2 Beğeni

Bende yalancı sancılarım her gün oluyordu. Doğuma kadar sürdü . Normal doğuracağım diye korkuyordum bazen ama sonralar yalancı olduğunu anladım . Sadece sancım olduğunda uzanıp derin derin sakince nefes alıyordum. Uzanıyordum ayaklarımı sandalyeye koyuyordum. Yani her ihtimale karşı normal olursa olsun diye​:face_with_hand_over_mouth: Panik yapmıyordum yani. Sancı kısa sürdüğünde doğum değildir

31+1yalanci sancilar oluyor )

1 Beğeni