Kızlar 37+3 olduk haftaya Çarşamba sezeryanim var nasipse 9 sene sonra ikinci bebeğimi kucağıma alacağım doğumu yakın olanlar kimler nasıl gidiyor stres heyecan varmı aksine ben bugün çok da ağır hasta oldum heryerim ağrıyor yatıyorum doğuma kadar da geçirmem lazım
Merhaba çok geçmiş olsun bende 10 gündür falan hastayım boğaz agrisi öksürük nasıl olacak bilmiyorum bu cuma sezeryanim var 38+3 olacak 6.5 sene sonra 2.sezeryan heyecan ve korku var belden uyuşturmali olacak siz nasıl düşünüyosunuz?
Bende belden uyusturma istiyorum zaten anestezi doktoru ile görüşürken sordum ilk tercihimiz belden oluyor sonra sıkıntı olursa komple bayılma olur dedi oğlum da hastaydi çok sınıfında domuz gribi de çıkmış ondan bana geçti de o korkutuyor beni domuz gribi olabilir mi diye
Malesef okula giden çocuk oldu mu hastalık kaçınılmaz oluyo bu gebeligimde kaç kere hastalandım olabilir influenza testi yapiliyo doktorunuzla görüşün gerek goruyosa yaptirirsiniz umarım değildir ama kışın bir ara bizdede vardi salgın hasta oldum yine vücut ağrısı çok oluyo onda benim hatırladığım öksürükle ilgili endişem var benimde dikişlerden dolayı ama hastada olsan oksursende sorun yok belden uyuşturmalida dedi anestezi doktoru umarım rahat geçiririz o dönemi
Hayırlı olsun canım, benimde şuan 40 haftam dolmasına 20 günüm var.
Bizde planlı sezeryan taraftarıyız.
Anestezi doktoruyla henüz konuşmadım 25’ inde randevum var.
İlk doğumum, sezeryan rahat mı ?
Denizim ben ilk doğumdan bişey anlamadım öbür dogumlar da anladim
Benimde 2. olacak ilgimi çekti yorumunuz dikişler mi zorladı neydi sizdeki fark? Bir de aradan kaç yıl geçmişti farkeder mi acaba?
1.dogumla.2.dogum.Arasinda 6sene var doğumdan sonra çok sancim oldu oda hemşireler seruma.sanci için ilaç vermişler çok zor bir surecti
Sağlıkla alın inşallah benim de 4.olacak.insallah herkez de aynı olmuyor ama
Aa gerçekten çok ilginç sancı ilacı doğum olması normal doğumda kullanılacak bişey gibi geldi ama hata mı yapmışlar acababenimde geçen süre 6.5 sene aynıymışız benide öksürük korkutuyo
Öksürük oluyor canım anesteziden dolayı olabilir soramadimda sonradan söylediler
Hayırlısı nasipte ne varsa yaşayıp görcez 2 gün kaldı çok teşekkür ederim sizede sağlıklı mutlu bir gebelik dönemi geçirmenizi dilerim.
Aaaa hayırlı olsun şimdiden sağlıkla alın kucağınıza inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim
Benim canım arkadaşım inşallah bu doğumunda güzel geçer.
Sağol arkadaşım seninde ve tüm hamiş annelerin de inşallah
İnşallah canım benim
Ya zaten ameliyatta asla sorun yok bebeğini hiç birşey hissetmeden görüyorsun hemen çıkıyor zaten sadece odaya geçince uyuşukluk artık gidince ağrılar başlıyor bir kaç gün sürüyor kişiden kişiye değişiyor acısız desem yalan fakat geçen normal doğum yapan bir bayan vardı 40 gün olmuştu hala inanilmaz acı yaşıyordu yani her doğum bir olmuyor ben 10 güne falan tamamen toplamistim çok kanamam olmamıştı sadece dikiş yerimden koku gelmişti doktor açılmış demişti 1 haftalık pansumana oda düzelmisti baş ağrısı bel ağrısı hiç olmamıştı bakalım bunda nasıl olacak