Selam kızlar. Xiaomi S10T robot süpürge kullanan var mi? Robot süpürge kullanan hamişlerin deneyimlerini öğrenmek isterim
Ben de kenarda bekleyim fikirleri. Almakla almamak arasındayız biz de eşimle. Gerçekten gerekli bir şey mi merak ediyorum
Ben Sinbodan almıştım çeyizime 8 9 aydır kullanıyorum bir sorun olmadı
Xiaomi kullanıyoruz, roborocktu sanırım bizimki. Çok da memnunum, özellikle çalışanlar için çok kullanışlı oluyor, eve geldiğimde ev süpürülmüş oluyor, keşke tozları falan da alabilse ayrıca evcil hayvan olan evlere de öneriyorum. Ben her gün ev süpüren biri değilim, o yüzden bana ilaç gibi geldi. Aşırı titizler memnun kalmayabilir
Roborock ile xiaomi arasında kaldım özellikleri karşılaştırınca mi daha baskın geldi. Fiyat performans olarak kıyaslaması yapınca mi daha mantıklı gibi. Bakalım inşallah memnun kalırım
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın biz 5 yıl önce almıştık, o zamanlar çok alternatif yoktu zaten Xiaomi de beğendiğimiz bir markaydı, o zamana göre son çıkan modelini almıştık paspaslı olan. Tabi sonra çeşit çeşit gelişmiş ürünler çıktı
Ay ben aldınız sandım nasıl okudum acaba mesajı
Evet şu an yüzlerce seçenek var. 8000 pa gücünde olması ve fırçaları bıçaklı olup kendi kendini temizledi özellikleri hoşuma gitti. Aldım gitti mi S10T modeli
O zaman şimdi hayırlı olsun fırçaların bıçaklı olması güzel bir özellikmiş, can çekişiyoruz biz temizlerken
Herkes memnun gibi robot süpürgeden İşe başlayacağım zaman ben de tercih edeceğim o zaman
Merhaba bir arkadaşın tavsiyesi üzerine roborock aldım harika supurdukten sonra silmeye gerek kalmıyor cok güzel süpürüyor demişti aynen öyle de oldu.hem süpürüyor hem siliyor büyük kolaylık.hamileler icin cok daha iyi yorulmuyorsunuz .sadece mobilyalarınız yüksek değilse onların altına giremiyor.
Salam. Qaliba butun hamislerin secimi yorulmadan ev temizlenmesi, biz de istiyoruz alacagiz insaAllah
@Mucize1 Roborock’u takip ettiğim bir YouTuber kadın da çok tavsiye ediyordu. İnceleyeceğim ben de. Memnun kalmanız önemli benim için
Biz 2 ya da 3 sene önce robororock almıştık ve inanılmaz memnunum hatra onu aldığımızdan beri büyük süpğrgeyi 3-4 kere açtım. Benim büyük süpürgenin gücü çok yüksek annem bu süpürge olduğu sürece sende çocuk filan olmaz diyordu 5 metre kareden büyük halıyı bile kaldırıyordu. Ama şimdi roborock aldık çok rahat ben işteyken çalıştırıyorum ben gelene kadar mis gibi oluyor. Özellikle bazen arkadaşımla öğle arasına gelcek oluyoruz aniden o zamanlarda çok kırtarıcı oluyor.
@Glsh887 Süper bir şeymiş yaa Bir de bir kızım daha olduğu için bebek doğduktan sonra benim için kurtarıcı olabilir o zaman. Ben de düşüneceğim en yakın zamanda
Kesinlikle kurtarıcı mutlaka alın aldırın dicem ama şu devirde baya zor artık almak.
Herşey o kadar pahalandı ki zaten, mecburiyet olarak gördüğümüz herşeyi bir şekilde almak durumunda kalıyoruz
Evet ama ben mesela o zamanlar almamış olsaydım şimdi eşim hayatta almazdı ama tavsiyem alabiliorsanız toz hazneli olanlardan alın çünkü evi bugün süpürüp robotu çalıştırsan bile inanılmaz toz topluyor toz yeri küçük çabuk doluyor ev bide büyükse eğer arada durdurup boşaltmak gerekebiliyor. Haznelilerde en azından iki üç düpürmeden sonra boşaltırsınız makine kendi içindeki tozu kendisi toz haznesine boşaltıyor zsten.
İyi oldu bu tavsiyeler, teşekkür ederimmm @Glsh887
Rica ederim @NURAN