Vitamin Önerisi

Kızlar gebelikte kullandığınız özel vitaminler var mi tavsiye edebileceğiniz

1 Beğeni

Folden QF KULANIYORUM ben ve cok memnunum hamile kalmadan oncede kulaniyordum gebelik oncesi icin baya memnunumm yani

1 Beğeni

Folik asit olarak Neofol almıştım ben özel olarak

2 Beğeni

Ben doktorumun tavsiyesi ile Acvison ürünlerini kullandım. İlk 12 hafta Folita, daha sonra Pregnomarin ve Calsimagnesium D3 kullandım. Kanamam olduğu için 11. haftadan sonra yine Gynoferon kullandım. 25.haftadan sonra bu ekibe Magvital 365 eklendi.

Abooo ne çok şey kullanmışım :sweat_smile::sweat_smile: hamileliğim boyunca bana eşlik eden progestan ve proluton depot’u da unutamıyorum :sweat_smile::sweat_smile:

Her neyse siz yine de doktorunuza danışın. Herkesin bünyesi farklı. :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

vitaminimin bitmek üzere ve doktora gitmeme de 2 hafta var ara vermek istemiyorum acaba aynısından kullansam sorun olur mu

1 Beğeni

Bence bir sorun olmaz. Ben hep o şekilde ilerledim. Zaten çok az oluyor içlerinde. Bir sonraki kontrole kadar yarılarsın kutuyu. En kötü elindeki bitene kadar kullanır başka vitamine geçersin. Ben folik asit öyle yapmıştım. Elimde vardı onlar bitene kadar içtim. Hatta doğum sonrası kalan vitaminleri de içmeye devam ettim.

2 Beğeni

Tabi ki olmaz, kullanabilirsin :blush:

1 Beğeni

teşekkür ederim :kissing_heart:

:smiling_face::smiling_face: teşekkür ediyorum

Folidoce (3 ay) pregnom omega 3lü, d vit, demir takviyesi

1 Beğeni