Vıtamın kullanımı

Seninle aynı hapları kullanan ben hemde hepsi aynı tiroid bile ama benim doktorum kesmedi hiç birini doğuma kadar kullan dedi

Sağlık ocağı gebelik takibi yapıyor :smiling_face:Ordan aradılar.

Öyle mi ekstra bişey kullanıyo musunuz d vitamini falan

Evet d vitamini de kullanıyorum

Evet beni de çağırdılar dün gittim bebişin kalp atışını dinlediler tansiyon baktılar kilo tetenoz aşisi yaptılar 2 tüp kan aldılar öğleden sonra sonuçlar cikicak guatir çıktı gebelikle onun değerine de bakcaklar

Ne guzel beni hiç sağlık ocağından aramadılar ben kendim gittim tesadüfen ultrason cihazı da yok bızım burda. Gerçekten ne şanslı insanlar var devlet hastanesi sağlık ocağı yönünde herkes özel gibi anlatıyor :smirk:

1 Beğeni

Kız hamile olanlar mecbur çağırıyorlar onlar mecbur yapıyorlar zaten onların kontrolü altında olyon zaten nasıl haber vermemişler şaşırdım bide bana dedi 27 haftalikta yine cagiracaz gelirsin diye onlar cagirmasa nerden bilicen ki

Bama arkadaşım demişti tetenoz için o yüzden gittim ama onlar hiç aramadı

Söylemedin mi bilgi verilmesi lazım diye sonuçta kayıt acilmisa gebelik için

Bende aynı durumdayim tüp Bebek gebesiyim zaten tedavi sürecinde dünyanın ilacını iğnesini kullandım hala kullanıyorum. Kan ilacı d vitamini folik asit tiroid magnezyum bitmiyor valla. Tiroid değerim yüksek olduğu için doğuma kadar kullanacaksın dedi bana aynı şekilde kan ilacını da değerim düşük çıktığı için doğuma kadar dedi. Coraspini bıraktırdı sadece. İlaç içmekten nefret ediyorum artık bıktım valla

Evet haklısınız biraz aans işi sabırım istanbulda olsaydım kesin özele giderdim bende burası sansım oldu öğlen gidip sağlık ocağında kalp atışını dınledim dğn çok kasılmam vardı korkmustum gidip dinleyince rahatladm

Aynn bende sıkıldım ılac içmekten bazı özel doktorlar bu kadar vitamine yüklenmıyolar. Kan ilacı dediğiniz nedir acaba

1 Beğeni

Onların da çok umrunda ya canım :smiling_face:

Tardyferon kan ilacı canım. Günde bir tane ile başladık Kan değerim düşmeye başlayınca günde ikiye çıkarttı.

Anladım canım çok geçmiş olsun

1 Beğeni

Teşekkür ederim canim

Hangi ıldesınız. Ankara da özeller cok aşırı pahalı bende ne yapcamı bilmiyorum

Doğru hepsi aynı olmuyor bende sonclari aldım Tiroid değeri normal çıktı kanım dusuk çıktı

Hayırlısıyla kulaklarımıza alalım da bebişleri inşallah dogumla birlikte hepimizin bütün sıkıntıları ucar gider amin :palms_up_together: