Merhaba arkadaşlar, dışarıya çıktığınızda insanların, hamilelere karşı davranışından memnun musunuz? Sizi şaşırtan davranışlar oldu mu?
Bence cok nazikler gerçekten su ana kadar hic kötü ya da şaşırtıcı bir davranışa denk gelmedim. Keza daha yardımcı oluyorlar. Hamilelik deyince insanımız bi duygusal bi samimi yaklaşıyor. Cok seviyorum ülkemizin insanlarını
Ben de hep güzel davranışlar gördüm
Avm’de abla tuvalet sırasını bana verdi.
Avm’de yemek sırası bekliyordum. Yakınımdaki bir hanımefendi benimle yemeğini paylaşmak istedi. Çok şaşirdim çok mutlu oldum.
Elektrik faturasını yazmaya gelen bey faturayı yere düşürmüstü ben yerden alırken eğilmeyin ben alırım dedi. O zamanlar karnim bu kadar büyük bile değildi.
Ne zaman tramvaya binsem bana yer veriyorlar.
Yaşlı dede bana yerini verdiği için çok üzüldüm. O gün tramvay çok kalabaliktı karnıma çarpacaklar diye çok korkmuştum. Ben de dedeye yer buldum hemen
Ben çok memnunum.Anlayışlı insanlarla karşılaşıyorum genelde.Dün hastanede kimliğimi düşürdüm eğilip almaya hazırlanıyordum bir bayan eğilme dur söyleyib kendisi alıp verdi bana.Sırada bekliyorduk 22 ci bendim ultrasonda kontrol eden doktor bana 8 ci yer boş sen gir söyledi.Hastaneye arabaların girişi yasak eşim kapıda duran nöbetçiye durumu anlatdı izin verdi sağolsun arabayı tam hastanenin kapısına kadar girmesine izin verdi.Anlayışlı ve merhametli insanlar var çok şükür.
Hastanede cok rastladim iyi insana kan verecektim cok sira vardi bi abla bana kendi numarasini vermek istedi ben beklerim dedi ben kabul etmeyince bana oturacak yer buldu sonra kan verme yerindeki görevli personel beni görünce sen gel dedi hastanede falan denk geliyor iyi insanlar ama toplu taşımada öyle değil yer vermeyi birak bu halde hastayim diye yerimden kaldirmak isteyen oldu hemde daha iki hafta önce hamile oldugum belli yani yer yoksa oturacak kimse dönüp bakmiyor kafasini çeviriyor hamile ve engelli koltugunda oturanlar bile hic bakmiyolar dönüp de yer istedim diye taksiye binseydin diyen bile oldu
@FidanUğur @ezgi-y iyi insanlar iyi ki var. İyilik gördükçe iyilik yapma hevesim artıyor.
Anlayışsız insanlar da bir gün belki bir gün anlarlar
Çok memnunum kuaföre veya insanlarin çoğunlukta olduğu başka yerlere gittigimde güzel karşılanıyorum bu da benim hoşuma gidiyor