Vakit değerlendirme ve kitap önerileri

Evinde televizyon ve interneti olmayan var mı vaktinizi nasıl değerlendiriyorsunuz ? Annelik ile ilgili önerebileceğiniz kitaplar varsa benimle paylaşabilir misiniz?

TV-ye bakmayı çok sevmiyordum diye tvyi geç geç açıyordum. Resim yaparak ve geridönüşümlerden birşeyler yapıyordum. Örgü örüyordum zamanım geçsin diye.

Ne güzel :white_heart:

Bizim ikisi de var. Ben genelde internetten okuyorum. Hamilelikle ilgiliyse burda blog yazıları var size faydası olacaktır

Telefonda bir bu uygulamada çok vakit geçiriyorum onun haricinde başka bir uygulamam da pek yok telefondan okumayı pek sevmiyorum kitabın sayfalarına dokuna dokuma okumakdan keyif alıyorum dedikleriniz kitap haline getirilmiş mıdır ki ?

Hatice Kübra tongarin güzel bagirmayan anneller ve bagirmayan çocuklar diye tavsiye ederim

Tavsiyen için teşekkür ederim nasipte varsa okuyayım inşallah

Kendimden bulup yataktan kalkarsam bir kaç tane daha önerebilirim

Çok mutlu olurum :smiling_face_with_three_hearts:

Hatice Kübra Tongarın tüm kitapları çok güzel tavsiye ederim :blush: genel olarak kişisel gelişim seviyorsanız Kemal Sayarın kitapları harikadır :cherry_blossom:

Sadece anne ve çocuk için mi kitap istiyorsunuz yoksa farketmiyor mu kitap türü

Dini de olabilir roman hikaye turu sadece klasikleri okudum genel olarak dini ve anneliğe yönelik tercih ediyorum :smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ederim :rose:

Bende çok severim Hatice Hanım’ın kitaplari çoğunu da okumuşum kemal sayarın da kalemi çok kuvvetli maşallah

Okumayı da izlemeyi de çok seviyorum kemal sayarı sürekli açıp dinlerim çok iyi geliyor :smiling_face:

Ben battaniye örüyorum bebek için böyle çok zaman geçiyor :teddy_bear::heart:

Aramıza hoşgeldin :tada: @Beyzakbas

Ne güzel, hamaratsın maşallah :ribbon:

Bitirince fotoğrafını bekleriz :heart:

@Beyzakbas hoş geldin :orange_heart: Sen neler ördün,benimde örgüye merakım var yapıyorum vakit buldukça. Hamile zamanımda daha çok sık yaptım​:blush:

Yaa ben de düşünüyorum ama nasıl bir şey bir türlü karar veremedim :sweat_smile: tığ işi olanlar felan hoşuma gidiyor yapmayı denesem mi bilemedim yoksa elle örülen mi hep kararsızım inşallah ben de karaar veririm de başlarım hayırlısıyla teşekkür ederim