Vajinismus

Ben bir buçuk sene vajinismus tedavisi gördüm ve doktor seçimi çok önemli Kocaeli’de aile danışmanlık merkezi Filiz ozsoy tavsiye ederim

2 Beğeni

:heart_hands::clap:t2::clap:t2: sizinle gurur duyuyorum. Siz büyük zorluklardan geçmiş harika birisiniz :heart::star_struck:

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Kesinlikle cok zor bir durum fakat çözüme ulasmaniza ben de cok sevindim. Umarım bu durumu yaşayan herkes çözüme ulaşır :pray:t2:

1 Beğeni

İnşaallah canim

1 Beğeni

Ben de vajinismus tedavisi gördüm üc gün sürdü

1 Beğeni

Bir buçuk yıl geçen süre tedavisiz olan süremi yoksa tedavide bir buçuk yıl geçirdiniz anlayamadım

1 Beğeni

Doktor bulmak çok önemli 3 tane doktor değiştirdim 3.su beni iyileştirdi toplam evlendigimden beri ki süreç

1 Beğeni

Vajinismus 3 gün sürmez bu arada çünkü psikolojik bir hastalik

Dr Saygın micozkadioglu gitigin doktor inanın bende 3 ay savaştım kendi kendime hiç inanmadm eşimin zoruyla gittim doktora doğrudur psikolojik olduğu için doğru yöntem ve uygulama gerekiyor bnde öncesinde bir doktora bir sürü zirvalik çıkardı yok genişletme ameliyat gerekir falan korkuttular beni ama Allah razı olsun bu doktordan 3gun gittin hafta sonunda inan duzeldm ve şuan 7aylik evli 15haftalik hamileyim elhamdülillah

İnternetten arastrrsaniz 3 günde hatta bir seansta çözüm me kavuşan insanlar var vajinismusunda aşamalari var hastalık seviyesi kronikligi hastanın iyileşme süresini etkiler

2 Yıllık Danışanımız 3 Seansta Vajinismusu Yendi - YouTube bu da link

Merhaba @Szn hoşgeldin
Büyük bir zorluğu yenmişsin :partying_face::partying_face::partying_face:
Kendinle gurur duymalısın :heart:

@Cansu hoşbulduk çok teşekkür ederim gerçekten evliliğimin ilk üç ayı kabus gibiydi bu konuda öncelikle eşimle ve doktorumla gurur duyuyorum ama tabi kendin istemedikçe çözülecek bir sorun değil Allah kimseyi yaşatmasın diye diliyorum fakat bizim ülkemizin çok acı bir gerçegi bende evlenirken öğrendim 10yil boyunca bu sorun ile savaşan insanlarla tanıştım yanlış doktorlar ve eşlerin birbirlerine tahammül edip konuyu yok saymalari tedaviyi de çift psikolojisinide yanlış etkiliyor maalesef :pensive:

2 Beğeni

Çok haklısınız. Hiç kolay değil

1 Beğeni

Kimsenin başına gelmemesini dilerim

2 Beğeni

Amin. Bu durumu yaşayan kadınlar için büyük örneksiniz :star_struck:

1 Beğeni

Biz ilk altı ay bilmiyordum böyle bişey olduğunu öğrendikten sonrada çok doktor gezdim son doktorda 5 seansta iyileştim

1 Beğeni

Doğru kabullnme süreci sıkıntılı oluyor bnm de 3ay gecikme sebebim kabullenememk madem psikolojik neden kendi kendime çözümleyemiyorum diye kendimi çok yiprattim Ama iste ne kadar bilgin olursa olsun bilinç altındaki yanlış bilgiler bedenini ele geçiriyor adeta hâlbuki tedavisi ne kadar basitmiş değil mi

1 Beğeni

Aynen öyle canım