37+4 haftalığım vajınamdan hava gibi sesler geliyor sanki bişey akıyomuş gibi hissediyorum ama tuvalete gidip bakınca beyaz akıntı neden acaba ?
Beyaz akıntı gelmesi bebeğin doğum kanalına girmesi, doğumun başladığının değil yaklaştığının belirtisidir. Mukus adı verilen yapışkan akıntı doğuma 1 hafta kala görülse de bu durum, doğumun başladığının göstergesi değildir. Doğumun başladığının kesin şekilde bilinmesi için kasılmaların düzenli hale gelmesi ve suyun gelmesi gerekmektedir.
Akıntı 1 haftadır devam ediyor iç çamasırımı her gün değiştiriyorum o derece yanii
İsterseniz bir Dr görüş ona göre hareket edin hani son haftalar belki mantar enfeksiyonu diyeceğim ama koku felan var mı kaşıntı vs
Hafif koku var sadece bide afedersiniz vajinam şişmiş baya
Bence numarası var ise iletişime geçin Dr anlatın Allah korusun doğuma yakın mantar vs olmasın en azından bir problem yoksa için rahat eder
Malesef yok numarası
Devlet mi özel mi peki
Özele gidiyordum doktorum başka hastaneye giti numarası da yok gecen hafta devlete gitim
Ama akıntım oldugunu söyledim son haftalarda olduğun için normal dedi
Koku var diyorsun enfeksiyon olabilir şişlik tek taraflı mi
O zaman bir problem yok canım doğum yaklaştıkça artar ama koku var diyince o yüzden diyorum enfeksiyon mu var diye
Enfeksiyon vardı zaten gebelikten önce de tedavi gördüm geçen haftaya kadar öyle bi sorunum yoktu bi anda akıntı başladı
Bence önceki yazdığım gibi o zaman beyaz akıntı gelmesi bebeğin doğum kanalına girmesi, doğumun başladığının değil yaklaştığının belirtisidir. Mukus adı verilen yapışkan akıntı doğuma 1 hafta kala görülse de bu durum, doğumun başladığının göstergesi değildir. Doğumun başladığının kesin şekilde bilinmesi için kasılmaların düzenli hale gelmesi ve suyun gelmesi gerekmektedir.
Anladım caım çok teşekkür ederim ilhilendiğin için
Rica ederim canım
Bana da öyle olurdu, normal canım. Artık bebek aşağı baskılıyor