@NURAN Ben iyiyim çok şükür.Ablamlar geldi söhbet muhabbet işte. Nurancım sen bilirsin diye düşündüm,sorayım. Vajinayı papatya çayı ile yıkamak olurmu? Çok derinleri değil dışardan azacık içeriye doğru yıkamak? Hamilelikte olurmu? Doktor bana vajinal duş suyu yazdı eczanedende haftan artık çok irelde böyle sularla yıkanmamanı tavsiye ediyoruz söyledi.Ben zaten biliyorum ki,vajina kendi kendini temizleyen bir organ ama eczanede de etrafımdakı çoğu kişiler papatya çayıyla hafif hafif dış kısmı azcıkta iç kısmı yıkaya bilirsin söyledi.Akıntım varda koku,kaşıntı,yanma yok sadece beyazımsı,süt gibi bir akıntı.Doktorumda benim rahim ağzına pessary koyduğuna göre oluyor o akıntı söyledi.
Neden öyle bir şey yazdı doktor ? Normalde vajinanın iç yapısı bozuluyor diye pek önerilmiyor bir şeyler kullanmak
@Hasen Biliyorum fakat akıntı geliyor benim rahim ağzına pessary yerleştirdiler diye
@FidanUğur Hiç duymadım canım öyle yıkandığını inan ki. Ne söylesem yalan olur şimdi
@NURAN Tamam.Teşekkür ederim.
Çok güzel bir soru olmuş. Doktun ile arandaki güven çok iyi diye biliyorum. Benim doktorum yap deseydi yapardım. Doktoruma da endişemi sorardım içimi rahatlatabilirse yapardım. Ben de tereddütte kaldım. Papatya çayı ne kadar sulandırsan da enfeksiyonu arttırabilir ben caya güvenemedim
Ben 3 aylik hamileyken doktor bana papatyayi demleyip vajinayi yikamami soylemiwdi . Ve yapmiwdimda .
@Benimmucizemyeni2 Fayda etdimi peki? Yan etksii oldumu?
Hayir olmadi