Merhaba arkadaşlarım bugün 11+2 deyiz iki gün önce sarma yaptım sanırım fazla oturdum yerde vajinal acım vardı o gün dün yürürken arada oluyordu ama geçmişti akşam eşimle birliktelik yaşadık (doktorum izin verdi) sabaha kadar dönerken bile acıdı hala acı hissediyorum daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı bu normal mi korkmalı mıyım genelde yaşayan çok var bunu ama birliktelikten sonra olunca Bi tedirgin oldum
Merhaba canim bilmiyorum ismine acı mı deyim batma mı ama seninle ayni haftalarda bunu bende cok sık yaşadım peş peşe gelen batma hissi birden çığlık atmak istiyordum sızlıyordu sanki. Şuan 36. Haftadayim hala devam ediyor ve diyorum ki o başlardaki ağrı acı neymiş. Bir kac haftaya geçer diye düşünüyorum kanama vs olmadıkça korkma ama rutin kontrolünde doktoruna mutlaka danış ben geçen sancı mı bu batma hissi diye sordum doktoruma birden geliyor dedim enfeksiyon olur bunun sebebi en cok dedi idrar tetkiki istedi benden zaten gebeligin başından beri vardı enfeksiyonum ondan kaynakli olduğunu söyledi nst ye de girdim sancım da çıkmadı rahim büyüdüğü icin baski yapıyor diye okumustum bir yerde de. Sağsalim tamamlaman dileği ile gebeligini
Canim bende 36 haftaligim bende de batma seklinde oluyor sanki bebegin eli ayagi birden cikacakmis gibi bir his yurumem kisitlandi kitliyor beni resmen ve 10 dk bir tuvaletteyim
Aynen bende de öyle ama işte, acaba birliktelikten, mi oldu diye korktum daha öncesinde bir şey olmuyordu çünkü iki büklüm yürüyorum sabahtan beri vajinadaki acı kasığıma vuruyor sanki ılık bi duş aldım şu an biraz iyi gibi şükür inşallah tekrar olma eşim de göreve gidecek en az 15 gün yok ondan da çok korktum aslında eşim olsa bişey olması durumunda hastaneye götürür diye güç alıyorsun ama yokken gurbette kimsen yok diye insan daha da tedirgin oluyo (birde öncesinde kayıplarım oldu insan ister istemez her şeyden korkuyo) söyledikleriniz içimi biraz da olsa rahatlattı teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağınıza alırız
Genel Bi durum sanırım bu canım bende öncesinde olan hemen olup geçiyordu bu kadar uzun sürüyordu o yüzden korktum ama cevaplarınız ile Biraz da içim rahatladı rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Rabbim tekrar yaşatmasın cok üzüldüm adına ama panik yapma bence bebeğine odaklan ve surekli dınlen birlikteliğe gelince ben 30 a kadar surekli birlikte oluyorduk son aylar diye bıraktık kanama vs olmasına rağmen gecince devam ettik bi sorun olmaz insallah