Vajinada kaşıntı ve Katı akıntı

İlk önce özür dilerim herbirinizden,bu soruyu sorduğum için.

10 gün önce vajinamın iç kısımından kaşıntı meydana geldi. 10 gündür böyle sürdü. Doktora gitdik bugün,müayine etdi katı akıntı çıktı vajinamdan. Laboratora gönderdi sonuçlar Pazartesi çıkacak. Akıntıda akmıyor hâ ,sadece müayine zamanı ala bildı onu ginekoloğum. Normalde akmıyor aksa temizlenir vajinam. Arkadaşlar O zamana kadar duramadım merak ediyorum endişeliyim kaşıntıyada zor dayanıyorum zaten.

Aranızda bu durumla karşılaşan oldumu?

Mantar olabilirsin canim rengini gorebildin mi beyaz kati ise yogun mantar enfeksiyonu olabilir cok geçmiş olsun

Evet beyaz katı akıntıydı :face_exhaling: Sağol canım sıcak suyu leyene doldurup oturdum ,geçmiyor,şimdide ağrıda başladı üst kemiğinde.

Ben evliliğimin ilk zamanlarında ilk cinsel birliktelikten kaynaklı vücudum hassasiyet göstermişti ve vajinal mantar durumu yaşamıştım. Senin belirtilerin aynısını yaşadım ben de. ‘Mixovul’ adında bir fitil vermişti doktorum bana. 5 gün boyunca onu kullanınca şükür geçmişti

Çok geçmiş olsun :pray:

Geçmiş olsun arkadaşım

Aynen o ilac co iyi bende kullandim ve sogani ikiye bölüp ictim maydanoz kaynatip ictim tertemiz oldu cok şükür sende deneye bilirsin ama kuru soğanı ilk pis kabugu soy at diğer kabuk ile bol kaynat her seferinde taze hazirla @Sevane

Teşekkür ederim :blush:

:face_exhaling: ayıptır söylemesi ama ,Nuran sanki vajinamın içi daralmış,sanki değilde gerçekten daralmış ve et toplamış sanki sendedemi böyleydi,teşekkür ederim canım sağol ilaç için,araştıracağım ,bula bilecekmiyim bakalım

Teşekkür ederim canım sağol

Bende de öyle bir sorun var gibi hissediyorum. Ben de kadın doğuma gideceğim bir düzenli hayata geçeyim de

Sanada geçmiş olsun arkadaşım :face_exhaling: