Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim buralara annem gitti yalnızım bebeğimle biraz zor geçiyor günler bide lohusalık psikolojisi kimse farkında değil normal insanmışım gibi davranmamı tepki vermemi bekliyolar bazı sıkıntılar da yaşadım yaşıyorum açıkcası. Doğum yapanlar olmuş hepinizi tebrik ederim annelik güzel bi duygu. İçinden böylesine güzel bi mucize çıkması ayrı güzel. Bebeğini bekleyen annelere rabbim güç versin sağlık versin mutlu haberlerle sağlıkla alın inşallah bebeklerinizi kucağınıza. Lohusa annelere de rabbim dayanma gücü versin sağlık hepinizle olsun inşallah dualarım sizinle
Amin arkadaşım.
Bende bugun uyurken dusunuyordum funda neden girmiyor diye bebeginle ilgilendigini o yuzden giremedigini dusundum
Doguran və dogumunu bekleyen anneler cok şimdi bende bekleyenler sırasına girdim.son 28 gunumuz kaldı inşallah belkide 28 gunden az olacak belli degil daha tam.
Bebişinin minik ellerinden öpdüm
Bu arada bebek kızmı? @Funda
Teşekkür ederim düşünüp merak edilmek mutlu etti beni
Maşallah sağlıkla alırsın inşallah sende bebeğini
Bebeğim kız adı Umay Lina
Amin inşallah arkadaşımteşekkür ederim
Evet merak edilmek guzel bir sey bende seviyorum.
Ama merak eden yok
Cok guzel isim @Funda sonunda karar vermenize sevindimnasıl karar verdiniz şaşkınım hâlâ çünki cok isim vardi aklında
Yüreği güzel arkadaşım teşekkür ederim
Sakin kalmak için çabalıyorum ama bazen sinir geliyor. Bebegini düşün cansu diyorum sakinliyorum.
Bebeğe uyum sağlamak gerçekten zorluyor.
Kendini yalnız hissetme biz varız
Deme öyle ben hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum aile gibi olduk burda.
Lina yı zaten koyacaktık umay da hep aklımdaydı zaten türk ismi ya hoşuma gidiyordu dedim umay lina olcak konu tartışmaya kapandı eşimde tamam dedi öylelikle koyduk adıyla yaşasın inşallah yavrum
Her yeni gün yeni bir şeyle sınanıyoruz ama hepsi geçiyor. Ne kalıyor biliyo musun yavruna verdiğin o güzel enerji o yüzden hiç stres yapıp sinirlenme. Hepsi geçiyor. Bi mucize dünyaya getirdin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etti en güzeli de bu zaten. İlerde gülümseyecek o zaman için içine sığmayacak hep yeni şeyler keşfediceksiniz birlikte. Şuan 4.trimisterdayız unutma. Bebeğimiz dünyaya adapte olmaya çalışıyor ona yardımcı olmalıyız
Adıyla buyusun umay lina,arkadaşım