40 dk belki daha fazladır sol tarafında şiddetli batısma var ne uyuyabiliyorum ne de dönebiliyorum ayağa kalktığımda adım başı şiddet artıyor bir hafta sonra 6 aylık oluyorum önemli bir durum mu yoksa karın içi bebek büyüdüğü için mi oluyor lütfen yardımcı olur musunuz ilk hamileliğim bilgim yok ağrı sızı duzeyleri ne manaya geliyor bir şey bilmiyorum
Bağırsaklarla alakalı bir sıkıntım yok kabızlık ishal gibi
Umarım kötü birsey değildir canım benimde sanki karnım çok yumusakmis gibi pskilolojm bozuldu
Anlamadım hala devam ediyor ayıptır soylemesi tuvalete gitmek için kalktım sızı bıçak gibi vurdu
Acile gitsen uzakmi cok
Yok hiç uzak değilde herkes telaş edecek şimdi bundan 3 ay öncesinde neyin iç kanama geçirmiştim 3 aydır hep yatıyorum zaten eşim annemlere bıraktı beni ortada hiçbir şey yoktu sabahda iyidim arada bir oluyordu şimdi Aralık süresi çok azaldı hala devam ediyor bilemedim gitsem mi ki önemli bir şey midir acaba bebeği hissediyorum şuan hala
Git bence canim bebek kaç haftalık
23+1 haftalık olduk elhamdülillah
Küçük daha bı görün istersen haber et
Herkes uyuyor anneme diyeyim bari bilemedim ya normal ise fazla telaş olacak
Git acile canım bizede haber et bebeği görüp için rahat eder hem
Normaldir inşallah istediğimiz o canim benim ihmale gerek yok telaş olacak ama Allah korusun haber ver
Gittinmi canim acile
Yok gitmedim saat 1-1.30 kadar uyumadım öylece durdum biraz biraz azalmaya başlamıştı ertesi gece de 4 de kalkmıştım durduğum yerde uyuya kalmışım sabah kalktığımda batisma devam etmiyordu ben de gitmedim bugün de olursa beklemeden gideceğim inşallah
Geçmeyen bir ağrıysa doktorunuza danışınız
Doktora nasıl danışıyoruz bana sürekli farklı doktor geliyor ve kimse de demiyor bana bişey olunca danış gibi numara felan da vermiyor ben anlamadım nasıl bir işleyiş
Bugün minik kuşumu çok az hissediyorum inşallah bir şey yoktur gideceğim gibi duruyor acile Allah’ım güç kuvvet ver tüm imtihanlar üstü üste
Sakin olun, arada duraksıyorlar
Bizlere haber et gidersen olur mu? Rabbim guzel haberler duymayi nasip etsin Allaha emanet olun
O sakinlik bende hep tereddütle baştaki iç kanama çok ciddi sorunlara sebep olabilirmis şimdi de ufak bir şeyde acaba onun etkisi mi diye kalbimi yormaktan kendimi alikoyamıyorum ağrı arada hala vuruyor ama normaldir diyerek sakinliğimi koruyorum geceki gibu devamlı şiddetli olursa gideceğim insanla şimdilik kendimi gözlemliyorum teşekkür ederim