Uzanmak zararlı mı?

Güzel anneler, etrafımdakiler baştan beri bana yüksek bir yere uzanma, almaya çalışma yoksa göbeğin düşer ya da bebeğin kordonu kopar felan diyorlar doğruluk payı var mı? Yani eşim evde yokken mecbur ben uzanarak alıyorum yapıyorum

4 Beğeni

ilk defa duydum kordon kopmasını ne bu sakız falanmı uzandıkca kopsun​:rofl: yok öyle birşey arkadaşım isdeğin gibi rahat uzan

4 Beğeni

Kordonu doktorlar makasla bile keserken zorlanıyor :sweat_smile:rahat olun

3 Beğeni

@Nergiz13 @Cansu.ylmz evet ben de gülüyorum bu dediklerine o kadar çok karışıyorlar ki

3 Beğeni

olacak öyle takma sen kafanaa bana da neler neler dediler doğurdim halen devam ediyolar herkes bir laf

3 Beğeni

Yok canım öyle bir şey. Sadece uzanmak sakıncalı çünkü uzanınca vücut kasılır ve rahatsız edebilir

4 Beğeni

Anam benimki coktan koptu o zaman bugun bile perdeleri indirdim yikadim astim​:woman_shrugging:t2:

3 Beğeni

Bana da cok dediler uzanma eşi düser falan diye uzandım dolap sildim perde astim hic de bisey olmadı bence uzanmanin bebege herhangi bir zararı olduğunu düsünmüyorum

3 Beğeni

Karın içi basınç artıp tansiyon oynamasına sebep olabilir. Riskli gebeliklerde hiç önerilmiyor. Doktorum da beni uyarmıştı uzanmamam konusunda.

2 Beğeni

Ben gerçek mi bilmiyorum ama uzanmamak için çabalardım

3 Beğeni

@Zühre @NURAN bilmiyordum bunları teşekkür ederim

1 Beğeni

@ezgi-y @Leyla1991 ben de mecburen evde yalnızım hepsini ben yapıyorum eşim olduğu zaman ondan istiyorum :woman_shrugging:t4:

3 Beğeni

Ahhaha yorumları okuyarak gülüyordum en güldüğüm bu oldu :joy:alemsin abla :joy::joy:

3 Beğeni

Evet uzanmamak gerekiyor karın iç basıncı artar agrı hissedersin istemsiz ıkınma hissi gelir ıkınmakta iyi değil

2 Beğeni

Eeee ne diyem baci eskiler o kadar laf söylemiş ki hala batil olarak söyleniyor :woman_shrugging:t2::joy::rofl::wink:

2 Beğeni