Uykulu hal

Kızlar merhaba bebeğim bir buçuk aylık oldu haftaya 2. Aya gireceğiz inşallah her gece 10 gibi uyur ve ara sıra uyanır beslenir ve geri uyur sabahları ise 6 buçuk gibi kalkar sonrasında ise öğlene kadar kesik kesik uyurdu. Bugün sabah 9 a kadar kalkmadı beslendi ve tekrar uyudu. Şuanda ise hala aynı şekilde besleniyor ve uyuyor ateşi veya bir huzursuzluğu yok çok sakin. Bu durum beni biraz tedirgin etti acaba bir sorun mu var diye normalde kahvaltıyı bile zor yapardım

Uyku düzenlerinde değişiklik olabilir. Korkutmasın sizi. Hep durmayacak ya da kahvaltı, iş vs yaptırmayacak değiller ya. Onların da biz rahat edelim diye duraklama dönemleri oluyor :joy: Umarım bebeğin hep böyle devam eder :blush:

Hasta oldu olacak düşüncesi öldürüyor beni tecrübesiz olunca :confused:

Galiba sakin dönemlerine denk geldik benim bebişim de son günlerde uykusunda artış var. Dün ilk defa uykusu sayesinde yemek pişirdim. Bazen öksürüyor. Ateşi vs de yok. Çınar ile Günay ayni gün doğdular.

Ah ne güzel ama bu günün gecesi nasıl olacak merak ediyorum :grinning: galiba sabahlarız

Haklısın arkadaşım Günay’a güvenip de yola çıkılmıyor (gerçek anlamda) :rofl:

@Pinar O aylarda bebek günün %70 ni uykuda geciriyor. Huzursuzlugu yoksa merak etme.:heart: