13 haftalık hamileyim gece uyurken çok fazla yüz üstü uyuyorum farkında bile olmuyorum bazen eşim uyandırıyor uykudan bu şekilde uyumak bebek için zararlı mı?
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Karnınız cikmadiysa korkmayın ama bebek için en sağlıklı yatış pozisyonu sol tarafınız En çok önerilen, sol yan yatıştır. Bu durumda, hem bebeğe giden kan akımı artar, hem de annenin böbreklerinden idrar daha rahat süzüleceği için, ödem ve el ayak ve bileklerde şişlik azalır. Ama bu devamlı sol yan yatılması anlamına gelmez çünkü konforunuzu bozabilir. Sadece, göbeğinizi yana düşürmek yeterlidir.
Teşekkür ederim bilgi için
Rica ederim canım ne demek
Bende 15 haftaligim surekli sirt ustu uyuyorum ennrahat yatma seklim bu insallah sorun olmaz.
Hamilelikte yatış pozisyonu olarak sırt üstü uzanmak çoğu kez önerilmemektedir. Hamilelik ilerledikçe, sırt üstü uzanmak kan dolaşımını kısıtlayabilir ve bebeğinize yeterli oksijen gitmesini engelleyebilir. Bu nedenle, sırt üstü uzanmaktan kaçınılması önerilir
Bu kadar olduğunu bilmiyodum ya öğrendiğim iyi oldu
Bu yazıyı okuyabilirsiniz yardımcı olabilir
Teşekkürler
Rica ederim canım
Her iki gebeliğimde de karnım rahatsız edene kadar yüz üstü yattım, bebek ezilmez korkmayın
Doktorum böyle demişti. 7. ayıma kadar yattım
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Ya ben psikolojik oaleak yüz üstü yatınca suçlu hissediyordum nedense
Bebek eziliyor sanıyorsun ama ezilmiyor
galiba ya elimde depil o suçluluk ile yüz üstü yatamıyorum aşamadım o durumu
Tskler @Leyla1991 tesekkurler