Uyku pozisyonu

13 haftalık hamileyim gece uyurken çok fazla yüz üstü uyuyorum farkında bile olmuyorum bazen eşim uyandırıyor uykudan bu şekilde uyumak bebek için zararlı mı?

2 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

Karnınız cikmadiysa korkmayın ama bebek için en sağlıklı yatış pozisyonu sol tarafınız En çok önerilen, sol yan yatıştır. Bu durumda, hem bebeğe giden kan akımı artar, hem de annenin böbreklerinden idrar daha rahat süzüleceği için, ödem ve el ayak ve bileklerde şişlik azalır. Ama bu devamlı sol yan yatılması anlamına gelmez çünkü konforunuzu bozabilir. Sadece, göbeğinizi yana düşürmek yeterlidir.

1 Beğeni

Teşekkür ederim bilgi için :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Rica ederim canım ne demek :two_hearts:

Bende 15 haftaligim surekli sirt ustu uyuyorum ennrahat yatma seklim bu insallah sorun olmaz.

1 Beğeni

Hamilelikte yatış pozisyonu olarak sırt üstü uzanmak çoğu kez önerilmemektedir. Hamilelik ilerledikçe, sırt üstü uzanmak kan dolaşımını kısıtlayabilir ve bebeğinize yeterli oksijen gitmesini engelleyebilir. Bu nedenle, sırt üstü uzanmaktan kaçınılması önerilir

1 Beğeni

Bu kadar olduğunu bilmiyodum ya öğrendiğim iyi oldu

1 Beğeni

Bu yazıyı okuyabilirsiniz yardımcı olabilir

1 Beğeni

Teşekkürler :heart::heart:

1 Beğeni

Rica ederim canım :hugs:

1 Beğeni

Her iki gebeliğimde de karnım rahatsız edene kadar yüz üstü yattım, bebek ezilmez korkmayın :blush:

Doktorum böyle demişti. 7. ayıma kadar yattım :blush:

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

2 Beğeni

Ya ben psikolojik oaleak yüz üstü yatınca suçlu hissediyordum nedense

2 Beğeni

Bebek eziliyor sanıyorsun ama ezilmiyor :grin:

1 Beğeni

:smiley::smiley::smiley:galiba ya elimde depil o suçluluk ile yüz üstü yatamıyorum aşamadım o durumu :smiley::smiley::smiley:

Tskler @Leyla1991 tesekkurler

1 Beğeni