Merhaba kızlar. Güncelmem öncesinde sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Uygulamanın şu an beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönlerini yazabilir misiniz? Ona göre güncelleme de eleştirileri dikkate alıp ona göre ekleme veya çıkarma yapacağım.
Yeni güncelleme ile eklenecek olan bazı özellikler şunlar:
tasarımı komple değiştirdim
uygulama artık internet olmafan da çalışacak. Forum ve blog kullanmak için yine internet gerekli.
haftam sayfasında bebeğe tıkladığınızda zoom yapabileceğiniz bir ekran açılıyor
bildirimlere cevap verebilme ekledim
uyguma içindeki isim önerileri dışında kendinizin bulduğu isimleri unutmamanız için ekleme yeteneği eklendi
ihtiyaç listeleri de benzer şekilde öneriler dışında kendinizin eklemeyebileceği alan oluşturuldu
diyabet takibi eklendi
kilo, diyabet, albüm, tansiyon gibi özellikler için hatırlarma eklendi
bebeğin burcu eklendi
kalp atış sesi eklendi
bebek isteyenler için özel sayfa tasarlandı
Ve daha bir sürü yeni şey… Bir kaç ekran görüntüsü…
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık ihtiyaç listesi olayına en çok sevindim çünkü daha yeni bunun için farklı bir uygulama indirmiştim şimdi burada hepsi iç içe olması çok iyi olmuş
Şimdi neden ilk ay 6 hafta diye bir soru aklınıza gelebilir. Çünkü ilk iki hafta ortada bir bebek yoktur. Bu yüzden ilk ay 6 hafta diğer aylar 4 hafta olacak şekilde değerlendirdik. Başka uygulamalarda bu hesaplama farklı olabilir ki hamilelik hesabında ay hesabı esas alınmaz. Bu yüzden siz haftaları takip edin ayları değil.