Uygulamanın en beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönleri neler?

Merhaba kızlar. Güncelmem öncesinde sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Uygulamanın şu an beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönlerini yazabilir misiniz? Ona göre güncelleme de eleştirileri dikkate alıp ona göre ekleme veya çıkarma yapacağım.

Yeni güncelleme ile eklenecek olan bazı özellikler şunlar:

• tasarımı komple değiştirdim
  • uygulama artık internet olmafan da çalışacak. Forum ve blog kullanmak için yine internet gerekli.
  • haftam sayfasında bebeğe tıkladığınızda zoom yapabileceğiniz bir ekran açılıyor
  • bildirimlere cevap verebilme ekledim
  • uyguma içindeki isim önerileri dışında kendinizin bulduğu isimleri unutmamanız için ekleme yeteneği eklendi
  • ihtiyaç listeleri de benzer şekilde öneriler dışında kendinizin eklemeyebileceği alan oluşturuldu
  • diyabet takibi eklendi
  • kilo, diyabet, albüm, tansiyon gibi özellikler için hatırlarma eklendi
  • bebeğin burcu eklendi
  • kalp atış sesi eklendi
  • bebek isteyenler için özel sayfa tasarlandı

Ve daha bir sürü yeni şey… Bir kaç ekran görüntüsü…

7 Beğeni

Yeni güncelleme için planlanan çıkış tarihi 30 Eylül 2023.

5 Beğeni

internet olmayan bir ortamda mucize anneye girmek istiyorum internet olmadigindan giremiyorum. Forum’da internetsiz çalışsa iyi olurdu. @admin :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Forum internetsiz olmaz. Yazdıklarınızın başkaları tarafından görülebilmesi için bu bir zorunluluk.

2 Beğeni

Anladım tesekkurler.:cherry_blossom:

2 Beğeni

Yaa bu çok guzel olmuş ama

3 Beğeni

Bende çok beğendim gerçekten çok güzel duruyor

3 Beğeni

Çok güzel olmuş ben çok beğendim. tekrar hamile kalasım geldi :innocent: bazen son adet tarihini Günay’ın doğum tarihi olarak düzenlemeyi düşünüyorum.

Hamileliğim boyunca uygulamayı çok beğenerek kullandım ve her onerimizi dikkate aldıniz teşekkür ederiz :star_struck::bouquet:

4 Beğeni

Harika olmuş :heart_eyes:

Yeniden hamile kalasım gelmese de uygulamayı böyle görmek çok daha iç açıcı :joy::star_struck: Emeğinize sağlık @admin :heart:

6 Beğeni

Çok beğendim yenilikleri. Emeğinize sağlık. @admin :handshake::cherry_blossom::blush:

3 Beğeni

@admin çok iyi olmuş zoom işine bayıldım valla birde burcunun felan yazması çok iyi

3 Beğeni

Çok güzeldi daha da güzelleşmiş elinize emeğinize sağlık :heart_hands: @admin

3 Beğeni

Coookk güzeell olmus ellerinize saglik bayildimm :heart::heart:

2 Beğeni

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık ihtiyaç listesi olayına en çok sevindim çünkü daha yeni bunun için farklı bir uygulama indirmiştim şimdi burada hepsi iç içe olması çok iyi olmuş :blush:

2 Beğeni

Çok güzel olmuş gerçekten elinize sağlık​:hugs:

2 Beğeni

Emeğinize sağlık çok güzel olacak​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Tremesterigeriden gidiyo qaliba 7 ayinda hayla 2 tremester yaziyo bende

• Hamilelikte 1. Ay: 1. Haftadan 6. Haftaya
  • Hamilelikte 2. Ay: 7. Haftadan 11. Haftaya
  • Hamilelikte 3. Ay: 12. Haftadan 16. Haftaya
  • Hamilelikte 4. Ay: 17. Haftadan 20. Haftaya kadar
  • Hamilelikte 5. Ay: 21. Haftadan 24. Haftaya kadar
  • Hamilelikte 6. Ay: 25. Haftadan 28. Haftaya kadar
  • Hamilelikte 7. Ay: 29. Haftadan 32. Haftaya kadar
  • Hamilelikte 8. Ay: 33. Haftadan 36. Haftaya kadar
  • Hamilelikte 9. Ay: 37. Hafta ve sonrasını kapsar.

Şimdi neden ilk ay 6 hafta diye bir soru aklınıza gelebilir. Çünkü ilk iki hafta ortada bir bebek yoktur. Bu yüzden ilk ay 6 hafta diğer aylar 4 hafta olacak şekilde değerlendirdik. Başka uygulamalarda bu hesaplama farklı olabilir ki hamilelik hesabında ay hesabı esas alınmaz. Bu yüzden siz haftaları takip edin ayları değil.

3 Beğeni

Aynen biri sorduğunda kaç aylıksın bilmiyorum söyülyorum.Anlarsan haftamı söyleye bilirim diyorum.:rofl:

3 Beğeni