Umutsuzluk yok

3 yıllık evliyim. Gebe kalamıyordum. Bu ay aşılama yapacaklardı, aşılamaya 1 hafta kala, doğal yolla 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim. Lütfen olmuyor olmayacak vs. Düşüncelere girmeyin. Allah’ın hazinesi dolu. Sizide mükafatlandıracaktır. Tevekkül ve inancınızı kaybetmeyin ne olur. Sizinle paylaşmak istedim. Her şey gönlünüzce olsun :smiling_face:

9 Beğeni

Hamileliğiniz hayırlı olsun çok güzel düşünmüşsünğz yazmakla Rabbim isteyen ve bakabilecek olan herkese nasip etsin amin :palms_up_together:

1 Beğeni

Amin inşallah. :heart:

1 Beğeni

Sizin adınıza çok sevindim.Gözünüz aydın olsun.Aramızada hoşgeldiniz.:rose::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim hoş buldum :hugs:

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin :partying_face::star_struck: Gebeliğin hayırlı olsun canim senin adına çok sevindim Allah dan umut kesilmez bak nereden nereye senin adına çok sevindim :two_hearts::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Hoş buldum teşekkür ederim :smiling_face:

Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim sizin adınıza

1 Beğeni

Amin teşekkür ederim :hugs:

Aramıza hoşgeldin :tada:

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Çok mutlu oldum :smiling_face_with_three_hearts: Sağlıkla gelsin bebiş :smiling_face_with_three_hearts:

Çok sağ ol :hugs: cümlesinin inşallah. Teşekkür ederim

1 Beğeni

Tebrik ederim :pray: Bebek isteyenlere umut oldu bu yazınız :heart:

2 Beğeni

İnşallah :heart: Allah dualarınızı boş çevirmesin. İyi akşamlar :hugs:

1 Beğeni

Merhaba @Badem6134 hoşgeldiniz 🪇:kite::womans_hat: hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts::heart::bouquet:

1 Beğeni

Merhaba hoş gördüm :smiling_face_with_three_hearts: çok teşekkür ederim