Ultrasonla regl tarihinin üst üste düşmesi

arkadaşlar benim regl tarihimle ultrason tarihimle de bebek aynı hatta günü bile aynı,anlayamadığım şey şu,ben regl dönemimde cinsel ilişki yaşamadığm nasıl oluyor bebek ultrasonla regl aynı gösteriyor? Bebek önden mi gidiyor?

1 Beğeni

Döllenme tarihi her kadında aynı olmadığı için doktorlar son adet tarihine bakarak bebeğin kaç haftalık olduğunu anlıyor. Senin ne güzel haftası ile uyumlu bir gebeliğin var maşallah sana :nazar_amulet:

1 Beğeni

teşekkür ederim​:cherry_blossom::cherry_blossom: benim de aklıma takılan buydu doktorları biliyoruz regl tarihiyle hesaplıyolar peki ya ultrason nasıl olurda aynı gün denk gelir anlıyamıyorum​:roll_eyes::roll_eyes:

1 Beğeni

O da bebeğin ölçülerini ölçüp kaç hafta oluyor diye tahmin yapıyor. Ne güzel senin haftan ile aynı cıkmış. Gelişimi ne ileride ne geride tam gününde :heart:

2 Beğeni

@Nergiz13 yani demek istediğin tam olarak ne oluyor? Mesela benim programda yazan hafta ve gün ile ultrasonda çıkan birebir aynı ondan mı bahsediyorsun?

2 Beğeni

Evet ondan bahsediyor. Son adet tarihinde döllenme olmadı neden böylr diye de sordu

3 Beğeni

evet son regl tarihimle ultrasonda bebeğin gelişimine bakldığı hafta da aynı yani ikisi de 37+5

2 Beğeni

Beni de o şekilde çıkıyor ultrasonda bebeğin gelişimene göre hesaplanıyor galiba ona göre hafta ya da gün aynı ya da farklı çıkabiliyor.

2 Beğeni