Ultrasonda bebeğin yüzünü kapatması

Kızlar 30. haftadayız dün kontrole gittik ve bebişim detaylı ultrason da dahil hep yüzünü eliyle kapatıyor hiç yüzünü tam göremedik. ağzını tek gözünü görüyoruz ama tam yüzü yok. bu bir sorun oluşturur mu sizce elinin hep yüzünde olması bilginiz var mı?

Eşim bi hastalık belirtisi olabilir mi öyle bir şey okumuştum dedi içim daha da rahatsız oldu. bilgisi olan yazsın lütfen :folded_hands:t2:

Hayir canim hic bir korkusu yok ben 34 hafdaya kadar gormedim yuznu hada bazi bebekler var ki doquma kadar yuzunu gorsedmiyor normal bunlar

1 Beğeni

Benim oğlum da öyleydi Allah’a şükür sağlıklı, eli yüzü düzgün. Şimdi de 27+5 haftalığım o da yüzünü kapatıyor. Hastalık belirtisi falan takılmayın. İçinizi rahat tutun.

1 Beğeni

(gönderi yazarı tarafından silindi)

Alakası yok canım bence ya, biz de bir kere gördük yüzünü genelde ya eli yüzünde oluyor ya da sırtını dönmüş ama çok şükür testlerde hiçbir sıkıntı yok boşuna evham yapmayın bence

1 Beğeni

teşekkürler cevaplarınız için :cherry_blossom: içim biraz daha rahatladı

1 Beğeni

Bacım benim ilk kızım doğduğunda bile eli yüzündeydi şükür sağlıklı 7 yaşına girecek. 3. Gebeliğimdeyim bu bebiş her yerini kapatıyor bizi deli ediyor :rofl::rofl: açsada bi görsek yüzünü Ama inat annesi gibi :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: sen içini rahat tut sağlıkla alakalı değil yüz kapatması.

1 Beğeni