bugün ilk defa ultrasona gideceğim, idrara sıkışık olmak görüntüyü netleştirir mi?
Hayır. Detaylı ultrasonsa eğer tok girmenizi istiyorlar bebegin daha haraketli olmasi icin o kadar . Ki o da bebege bağlı bana cikolata kahve visne suyu önerdiler hepsini denedik uyuyordu mesela dürttüler ettiler öyle uyandi
Hayır, çocuğun hareketi kısıtlanıyor tam tersi bu yüzden mesane boş olmalı bebekte içerde rahat hakaret ediyor konumda olmalıdır, sıkışık olursanız wc ye git öyle gel diyorlar
henüz 5+4 olduğu için harekette bir problem olmaz sanırım
Yok daha zaten susam kadar o annesi onun yeri fazlasıyla geniş ama yine de wc ye gidin, tutmak zararlı
Benim 15 haftalık ama hiç hissetmiyorum hafeket falan. Normal mi
Büşra bende tam 20. Haftada hissettim sonra artarak devam etti…İlk gebeliğim benimde herkeste farklı oluyor diyorlar ama zaten doktorda 20 de hissedersin demişti aynen de öyle oldu.
Gebeliğin üç ay olana kadar doktor bana idrarı sıkışık gel net görmem lazım demişti hatta sıkışık degildigim ilk gittiğimde kalp atışı a gitmiştim direk alttan bakti
Hangi hastaneye gittiniz Ankara’da, benim iki defa başıma geldi heyecandan idrarım geliyordu yap öyle gel dediler, sizin özel bir durumunuz mu vardı ki acaba
Ben oturudugun yerdeki devlet Hastanesi’ne gidiyorum kazanda yaşıyorum doktor tecrübeli birisi birde riskli gebeliğim var etlik şehir hastanesine gidiyorum ayda bir kere
Anladım çok geçmiş olsun, sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah
Özel durum soyle doktor karnımın yağlı olduğunu söyledi ama ben kilolu birisi değilim karın yapın kalın ve yağlı demişti boy 1.65 kilom 68 idi gebelik basinda
Teşekkür ederim
Sizinki de inşallah rabbin tamamımina erdirsin
Boy ve kilonuz bana da normal geldi bu arada ama demek ki göbek kısmından kaynaklı, zayıf insanlarda da bu oluyor çok teşekkür ederim amin inşallah
Evet bende anlamadım ama daha önce iki kere doğum yaptım tabi yaglanmks olabilor
Çok saol yeni gördğm mesajını. Şimdi 17. Haftaya yeni girdim ama gene hissetmiyorum çarşamba kontrolğm var cinsiyetini söyler galiba
Evet şimdiye çoktan bellidir iyi bir doktorsa direk anlar ve söyler rica ederim bu arada inşallah gönlünden geçen cinsiyet hayırlısıyla olur